Η Κέιτι Πέρι εξήρε την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία παρότρυνε τους θαυμαστές να ψηφίσουν υπέρ των υποψηφίων του Δημοκρατικού Κόμματος στην πολιτεία του Τενεσί των ΗΠΑ.

Οι δύο Αμερικανίδες τραγουδίστριες πρόσφατα βελτίωσαν τη σχέση τους, μετά από διαμάχη χρόνων. Ήταν γνωστό ότι έτρεφαν αρνητικά συναισθήματα η μία προς την άλλη, με το «Bad Blood» της Τέιλορ Σουίφτ να πιστεύεται ότι είναι γραμμένο για την Κέιτι Πέρι. Τον Μάιο, η Πέρι έστειλε στη Σουίφτ ένα κλαδί ελιάς για να διώξει τα άσχημα συναισθήματα.

Η Κέιτι Πέρι ήταν η πρώτη που επικρότησε την ανάρτηση της Σουίφτ, με την οποία απηύθυνε κάλεσμα στους θαυμαστές της να ψηφίσουν στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Σε δήλωσή της στο Variety η Κέιτι Πέρι εξήρε την απόφαση της Τέιλορ Σουίφτ να μιλήσει για τις πολιτικές της πεποιθήσεις, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Δίνει ένα σπουδαίο παράδειγμα» τόνισε η τραγουδίστρια, κριτής του μουσικού ριάλιτι σόου «The Pop Idol», η οποία έχει επίσης εκφράσει τις πολιτικές της πεποιθήσεις και στήριξε την εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές το 2016.

«Στο παρελθόν δίσταζα να εκφράσω δημόσια τις πολιτικές μου απόψεις, αλλά λόγω αρκετών γεγονότων στη ζωή μου και στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια, αισθάνομαι πολύ διαφορετικά γι’ αυτό τώρα» έγραψε η Σουίφτ σε μία μακροσκελή ανάρτησή της.

«Πάντα ψήφιζα και θα ψηφίζω με βάση το ποιος υποψήφιος θα προστατεύσει και θα αγωνιστεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα που πιστεύω ότι όλοι αξίζουμε σε αυτή τη χώρα. Πιστεύω στον αγώνα για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας και ότι κάθε μορφή διακρίσεων που βασίζεται στον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το φύλο είναι λάθος. Πιστεύω ότι ο συστηματικός ρατσισμός που βλέπουμε ακόμα σε αυτή τη χώρα απέναντι στους ανθρώπους του χρώματος είναι τρομακτικός, άρρωστος και διαδεδομένος» συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Θα ψηφίσω υπέρ του Φιλ Μπρίντεσεν για τη Γερουσία και του Τζιμι Κούπερ για τη Βουλή των Αντιπροσώπων» έγραψε. (Οι Μπρίντεσεν και Κούπερ είναι υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κόμματος).

Η Τέιλορ Σουίφτ δημοσίευσε αργότερα μία selfie με αυτοκόλλητο «I Voted» (Ψήφισα) στις ιστορίες της στο Instagram stories και στη συνέχεια φωτογραφίες θαυμαστών της που έκαναν το ίδιο.

newsbeast.gr


Πηγή