Πρόταση γάμου στην κοπέλα του θέλησε να κάνει ένας άνδρας, την ώρα που αυτή έτρεχε στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, αλλά πολλοί τον κατέκριναν, λέγοντας πως ήταν εγωιστική κίνηση.

Η Κέιτλιν Κάρεν έτρεχε στον πρώτο της μαραθώνιο την Κυριακή όταν είδε τον σύντροφό της Ντένις Γκάλβιν κοντά στο σημείο των 16 μιλίων.

Όταν η Κάρεν τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει, ο Γκάλβιν αποφάσισε να σταματήσει την φίλη του από τον αγώνα – γονατίζοντας για να της κάνει πρόταση γάμου.

Στο βίντεο, που έχει αναρτηθεί στο Facebook, το οποίο έχει γίνει viral, η Κάρεν δέχεται, αγκαλιάζει τον αρραβωνιαστικό της, βάζει το δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό της και στη συνέχεια επανέρχεται στον αγώνα προκειμένου να τερματίσει.

Παρόλο που η πρόταση γάμου θα κάνει την συγκεκριμένη μέρα αξέχαστη για το ζευγάρι, πολλοί επέκριναν τον Γκάλβιν πως θέλησε να βρεθεί αυτός στο επίκεντρο και όχι η φίλη του για το σημαντικό της επίτευγμα.

«16ο μίλι; Ωραίος τρόπος να κλέψεις την δόξα της» τουίταρε κάποιος. Ένας άλλος είπε: «Το ανδρικό εγώ του ήταν πολύ μικρό για να της επιτρέψει να πάρει όλη την προσοχή έστω και για λίγες ώρες».

Άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί ο Γκάλβιν δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι η φίλη του να φτάσει στην γραμμή τερματισμού – επιλέγοντας αντ’ αυτού να την σταματήσει στη μέση της κούρσας της και να επηρεάσει τον τελικό της χρόνο.

«Της διέλυσε τον χρόνο» σχολίασε κάποιος ενώ ένας άλλο ανέφερε: «Ας ελπίσουμε να το ξανασκέφτηκε στα επόμενα 10 μίλια» αστειεύτηκε κάποιος άλλος.

Πάντως, παρά την αρνητική κριτική για την πρόταση, ορισμένοι επεσήμαναν πως η Κάρεν είπε ναι στον σύντροφό της που είναι μαζί εδώ και 4 χρόνια και φάνηκε πολύ ενθουσιασμένη την ώρα που επέστρεφε στον αγώνα.


Πηγή