Ένας γκέι άνδρας του ναυτικού αναδημιούργησε τη γνωστή σε όλους φωτογραφία από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όπου ένας ναύτης φιλά μια κοπέλα στην Times Square την ώρα που ακούγονται τα χαρμόσυνα νέα της συνθηκολόγησης της Ιαπωνίας.

Ωστόσο αυτή η όμορφη στιγμή έχει προκαλέσει πολλές εξοργισμένες ομοφοβικές αντιδράσεις.
 
Συγκεκριμένα, ο Μπράιαν Γουντινγκτον επέστρεψε στο σπίτι του στη Φλόριντα μετά από επτά μήνες στον Περσικό Κόλπο και την Ευρώπη και χαιρέτησε με αυτόν τον τρόπο τον σύζυγο του Κένεθ, με τον οποίο είναι παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο.

Το ζευγάρι κέρδισε ένα λαχείο και έτσι έδωσε αυτό το φιλί, το οποίο αποτελεί πλέον ναυτική παράδοση.

Ωστόσο δεν έμειναν όλοι θεατές ευχαριστημένοι με αυτήν την εκδήλωση του γκέι ζευγαριού, με αποτέλεσμα στην θέαση του φιλιού να βομβαρδιστεί το διαδίκτυο με μηνύματα μίσους.
Το φιλί έδειξε ένα τοπικό κανάλι της Φλόριντα και τα μηνύματα έπεσαν βροχή.
«Πόσο λυπηρό είναι ότι ο σταθμός σας έχει πέσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο ώστε να δείξει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να φιλιέται», έγραψε ένας θεατής.

«Ποτέ δεν θα παρακολουθήσω ξανά τα νέα σας !!!!  «Νόμιζα ότι ήταν ένα κανάλι ειδήσεων, φιλικό προς την οικογένεια » είπαν άλλοι.

«Πόσοι άνθρωποι προσπαθούν τώρα να εξηγήσουν στα παιδιά τους γιατί 2 άνδρες φιλιούνται. πολύ αηδιαστικό. Ένας πρώην θεατής», είπε άλλος.
Πάντως το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν έδειξε να ενοχλείται από τα αρνητικά σχόλια.

«Δεν με ενόχλησε πραγματικά», είπε ο Κένεθ στο Yahoo. «Ειλικρινά, είμαι το είδος του ατόμου που δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το τι λένε οι άλλοι».

«Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν την ομορφιά σε αυτό. Όσοι δεν το κάνουν, να έχουν  μια όμορφη μέρα », πρόσθεσε.

Πάντως δεν ήταν όλες οι αντιδράσεις αρνητικές, καθώς το ζευγάρι έλαβε και πολλά υποστηρικτικά μηνύματα.

iefimerida.gr


Πηγή