Θα πας παρακάτω, αλλιώς δε γίνεται. Δες το νομοτελειακά. Χρειάζεσαι χρόνο και σταδιακή συναισθηματική απεμπλοκή για να μπορέσεις να εξετάσεις λογικά όσα συμβαίνουν στη ζωή σου.

Αφού πάρεις το χρόνο σου θα μπορέσεις να καταλάβεις σε ποια κατηγορία ανήκε το δικό σας αντίο. Δεν είναι όλα τα αντίο για το ίδιο τσουβάλι.

Η προδοσία

Σε πρόδωσε, σε πλήγωσε, σε έκανε χίλια κομμάτια. Η φάση περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα κέρατο οπότε πώς να το ξεπεράσεις τόσο εύκολα. Αν μάλιστα άκουσες και το «δεν είναι αυτό που νομίζεις» μάλλον τον βλέπεις κι αλλάζεις πεζοδρόμιο.

Και τώρα τι; Τώρα θα πάρεις το χρόνο σου και δε θα γενικεύσεις. Δεν είναι όλοι οι άντρες το ίδιο. Θα ερωτευτείς ξανά.

Εκεί που δεν το περιμένεις

Νόμιζες πως ήσασταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλο κι έκανες ετοιμασίες για το πού θα μείνετε στα βαθιά σας γεράματα. Και τσουπ, σου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι. Σε χώρισε λέγοντας πως δε νιώθει, όπως ένιωθε. Τόσο καιρό βέβαια κουβέντα δεν είχε πει.

Και τώρα τι; Μεγάλες πιθανότητες να έχει άλλη οπότε αν τους δεις πιασμένους χέρι-χέρι μην φλερτάρεις με την απελπισία. Το ίδιο νόμισμα το έχεις ακουστά;

Κοινή συναινέσει

Τα βάλατε κάτω, τα συζητήσατε και τα συμφωνήσατε. Αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον και για αυτό καλύτερα να μείνετε χωριστά. Σεβόμενοι τα χρόνια που περάσατε μαζί οφείλατε αυτό το τέλος στους εαυτούς σας.

Και τώρα τι; Τώρα μπορείτε να πάτε για καφέ σα δύο καλοί φίλοι που αγαπήθηκαν πολύ.

Αλλάξανε τα πλάνα σας

Δεν έχεις το δικαίωμα; Φυσικά και το έχεις κι εσύ κι εκείνος. Για αυτό λοιπόν καλό θα είναι να υπάρχει ειλικρίνεια. Αν αλλιώς τα είχατε σκεφτεί κι αλλιώς σας πήγε η ζωή πρέπει να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε θέσεις αμφότερες.

Και τώρα τι; Τώρα πρέπει να μιλήσετε. Γενικά.

Το διάλειμμα

Και ναι και όχι. Και είστε και δεν είστε. Δε βγάζει πουθενά αυτή η φάση. Κι αν βγάλει θα είναι με μικρό χρονικό ορίζοντα. Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και να το διεκδικήσεις απαλλαγμένη από τη δύναμη της συνήθειας και το φόβο του αγνώστου.

Και τώρα τι; Τώρα θα πάρεις μία απόφαση.

ladylike.gr


Πηγή