«Θα ήμουν τρελή αν έλεγα όχι, ε;», έγραψε.

Σε λίγους μήνες από τώρα θα γίνουν γονείς και η χαρά τους είναι απερίγραπτη. Η φήμες που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα, ότι περιμένει το πρώτο της παιδί επιβεβαιώθηκαν από την ίδια. Η Ελένη Χατζίδου με έναν τρόπο λίγο εμπνευσμένο από Μπιγιονσέ, δημοσίευσε το εξώφυλλο από το νέο της single, στο οποίο η ίδια πόζαρε για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Την επίμαχη ανάρτηση συνόδευσε με ένα συγκινητικό μακροσκελές σχόλιο: «Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φωτογραφία και ανοίγοντας και τον ήχο: Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί το νέο μου single με τίτλο “Η μικρή Ελένη” και δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός. Νομίζω ότι δε Θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο. Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου. Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε! Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι και ένα εξώφυλλο», έγραψε μεταξύ άλλων.

Την είδηση ότι η Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου περιμένουν παιδί, την είχε βγάλει πρώτη η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της, με τη νεαρή τραγουδίστρια να ξεσπάει λίγο αργότερα μέσα από τα social media.


Πηγή