Μία από τις αγαπημένες του μηχανές Harley Davidson δωρίζει ο Τζορτζ Κλούνεϊ για καλό σκοπό και ίσως τον βοηθήσει να τον αγαπήσει ακόμη περισσότερο η σύζυγός του, Αμάλ.

Ο Κλούνεϊ χαρίζει την μηχανή του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Homes for Our Troops, το οποίο βοήθησε στην ίδρυσή του ο καλό του φίλος, παρουσιαστής του CNN, Τζέικ Τάπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αμάλ έχει προσπαθήσει να πείσει τον Τζορτζ να σταματήσει να χρησιμοποιεί μηχανές, κυρίως μετά το ατύχημα που είχε τον Ιούλιο στην Ιταλία.

Ο Κλούνεϊ εκτοξεύτηκε στον αέρα μετά από μια σύγκρουση με μία Mercedes, ενώ οδηγούσε ένα σκούτερ. Ευτυχώς, από το ατύχημα βγήκε σώος και αβλαβής με μερικούς μόνο μώλωπες.

Η σελίδα στο eBay όπου μπορεί κανείς να κάνει προσφορά για την συγκεκριμένη μηχανή, αποκαλύπτει πως η Αμάλ «έχει πει στον Κλούνεϊ να μην οδηγήσει ξανά μηχανή» μετά το ατύχημα.

Η συγκεκριμένη σελίδα στο eBay αποκαλύπτει επίσης πως αυτή η μοτοσυκλέτα, μία 2017 Dresser Touring Ultra Limited FLHTK Harley Davidson, θα έχει και την υπογραφή του ηθοποιού στο ντεπόζιτο της βενζίνης και μπορεί να είναι προσωποποιημένη για τον νικητή του πλειστηριασμού.

Η δημοπρασία ξεκίνησε την Δευτέρα, με τις προσφορές να ξεκινούν από τα 25.000 δολάρια.
Η δημοπρασία στο eBay

Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμη προσφορές, η δημοπρασία για την μηχανή αυτή όπως και για άλλα αντικείμενα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Homes For Our Troops θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Η μηχανή είναι ένα από τα πιο ακριβά είδη της δημοπρασίας, η οποία περιλαμβάνει και άλλα αντικείμενα διασημοτήτων, όπως ένα βιβλίο Beastie Boys υπογεγραμμένο από τους Μάικλ Ντάιαμοντ και Άνταμ Χόροβιτς και πάνινα παπούτσια της Έλεν ΝτεΤζένερις.
Η Αμάλ ζήτησε από τον Τζορτζ να μην ξαναοδηγήσει μηχανή μετά το ατύχημά του

Όλα τα έσοδα από την δημοπρασία θα πάνε στο ίδρυμα Homes For Our Troops, που είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός σχεδιασμένος για να «χτίζει και να δωρίσει ειδικά προσαρμοσμένα σπίτια σε όλο το έθνος για σοβαρά τραυματισμένους βετεράνους, σε μια προσπάθεια να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους».

Φωτογραφίες: AP


Πηγή