Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Instyle, παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα,η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή, καθώς εδώ και 17 χρόνια έχει στο πλευρό της τον Δημήτρη Μάζη.

«Χρειάζεται καθημερινή δουλειά για να κρατηθεί ζωντανή η σχέση. Προσπαθούμε να βγαίνουμε ως ζευγάρι, όσο γίνεται να πηγαίνουμε ταξίδια και να απολαμβάνουμε χρόνο οι δυο μας για να κρατάμε τη φλόγα ζωντανή. Πιστεύω ότι ο έρωτας μπορεί να κρατήσει για πάντα. Σίγουρα φεύγει το φτερούγισμα του πρώτου καιρού, αλλά μένει η αγάπη. Με τον άλλο αποκτάς κώδικα επικοινωνίας. Καταλαβαινόμαστε χωρίς να μιλήσουμε και γελάμε πολύ μαζί. Έχουμε κοινά θέλω και απόψεις για τη ζωή. Εκεί που είσαι στα κάτω σου ή απογοητευμένη από μια στραβή της δουλειάς, είναι βασικό να έχεις τον άνθρωπο σου να σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις».

Μάλιστα η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις:

«Η πολυτέλεια μου είναι το μασάζ. Το κάνω σπάνια. Δεν είμαι από τις γυναίκες που όταν βρουν χρόνο θα κάνουν μάσκες στο σπίτι. Θα ξαπλώσω στον καναπέ, θα πιω τον καφέ μου και θα διαβάσω ένα περιοδικό ή θα μπω στο ίντερνετ.

Σίγουρα θα αφιερώσω χρόνο για να επισκεφτώ την αισθητικό μου και να κάνω θεραπείες αντιγήρανσης. Κάνω botox, υαλουρονικό και νήματα, ενώ θέλω να δοκιμάσω και τη μεσοθεραπεία ΡRΡ. Είμαι ανοιχτή στο να δοκιμάζω νέα πράγματα, όχι όμως σε ακραίο βαθμό. Δεν είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων -αν και φοβάμαι την ολική αναισθησία-, αρκεί να αποφεύγονται οι υπερβολές και ο εθισμός σε αυτές».

govastileto.gr


Πηγή