Είναι μόλις 20 χρόνων και από το βράδυ του Σαββάτου είναι η νέα «Μις Ρωσία». Το πανέμορφο μοντέλο από την πόλη Αζόφ, στη νότια περιοχή Ρόστοφ-ον Ντον κατέκτησε τον πρώτο τίτλο ομορφιάς ανάμεσα σε 50 κοπέλες, στα Καλλιστεία της Ρωσίας, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Η Αλίνα Σάνκο κέρδισε τις εντυπώσεις με την ομορφιά της, ενώ οι καλλιτεχνικές της αναζητήσεις είναι ένα επιπλέον προσόν της. Άλλωστε, το 20χρονο μοντέλο δηλώνει ερασιτέχνης ζωγράφος και όπως δήλωσε, σκοπεύει σύντομα να πραγματοποιήσει μια προσωπική έκθεση.

Αλλά τα σχέδια της δε σταματούν εδώ, καθώς μετά τα Καλλιστεία θέλει να ταξιδέψει στον κόσμο και να κάνει φιλανθρωπικό έργο, ενώ στο μέλλον θα ήθελε να γράψει και τα δικά της ποιήματα, μιας και της αρέσει πολύ η ποίηση.

«Δεν περίμενα η νικήτρια να είμαι εγώ, και δεν μπορούσα να το πιστέψω, νόμιζα ότι κάτι πρέπει να είχα ακούσει. Έχω ακόμα μια πολύ ομιχλώδη ιδέα για το τι συμβαίνει και είμαι απείρως ευτυχισμένη», δήλωσε μεταξύ άλλων, η Αλίνα Σάνκο.

Εκτός των άλλων είναι ιδιαίτερα δραστήρια και στα social media και στο λογαριασμό της στο Instagram συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες, που μαρτυρούν τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες.

newsbeast.gr


Πηγή