Για αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την κυβέρνηση μόλις η συμφωνία των Πρεσπών φτάσει στη Βουλή μίλησε εκ νέου ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

«Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Όταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία θα αποχωρήσουμε» σημείωσε ο Π. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, αναφέρθηκε στη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για μια «έντιμη και ανοιχτή συνεργασία, μία δημόσια συνεργασία. Συνεργαστήκαμε για να σώσουμε την πατρίδα μας. Ο,τι έχουμε να πούμε το λέμε δημόσια και καθαρά» και συμπλήρωσε: «Οπως έχει πει και ο κ. Τσίπρας στη συνεργασία μας δεν υπήρχε πουθενά το θέμα των Σκοπίων και της ονομασίας. Το θέμα για μας αποτελεί δέσμευση καταστατική. Οι ΑΝΕΛ έχουμε ξεκάθαρη θέση, δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία. Δεν το κρύψαμε, δεν θα υποχωρήσουμε».

«Ποτέ δεν είχαμε καμία συνεργασία με αυτούς που θέλουν να κλέψουν την ιστορία μας. Δεν μπορεί να μην μιλήσουμε δημόσια για τις διαδικασίες που γίνονται στα Σκόπια αυτή τη στιγμή για να περάσει η συμφωνία», είπε ακόμη ο κ. Καμμένος

Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο εσωτερικό του κόμματός του και έκανε λόγο για «τζάμπα μάγκες» ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τους συνέδρους και τους ψηφοφόρους του επειδή, όπως είπε τους τοποθέτησε σε θέσεις ευθύνης.


Πηγή