«Στη ζωή πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε όλους του τύπου τις ευχαριστήσεις γιατί όχι να μην δοκιμάσεις και κάτι άλλο και να δεις αν σου αρέσει πάρα πολύ. Είπα ότι εδώ δεν ταυτίζονται οι επιθυμίες μας. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει αυτό», λέει. Η ενασχόλησή της με τις ασφάλειες ζωής προέκυψε όταν: «ένας συνάδελφός μου με πήγε κάποια στιγμή σε έναν διευθυντή υποκαταστήματος και βρέθηκα ξαφνικά να κάνω ασφάλειες, όχι όμως τυχαία. Ο πατέρας και η αδερφή μου ήταν ασφαλιστές. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι ασφαλιστών και είχα ρωτήσει την Τένια Μακρή και μου είχε πει αυτό λέγεται back home, επιστροφή στο σπίτι. Δηλαδή έκανα ενασχόληση που με έκανε να νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου, μέσα από τους κωδικούς και τις εκφράσεις τις ασφαλιστικές.

Έτσι έχω βρεθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια να είμαι και σύμβουλος και θεωρώ ότι έχει να κάνει με κόσμο, έχει να κάνει με τρομερή υπευθυνότητα γιατί παίρνεις στα χέρια σου τη ζωή τους τα χρήματά τους, τα πάντα. Και νομίζω το κάνω με την ίδια ειλικρίνεια και πάθος και το θεωρώ λειτούργημα. Όπως και κάθε επάγγελμα που κάνει ο καθένας είναι λειτούργημα όταν το κάνει σωστά».

Ενώ γύρω από την ενασχόλησή της με τα κοινά αναφέρει: « η πολιτική δεν μου ταίριαξε ίσως γιατί δεν με βοήθησαν». Εξομολογείται πως η κόρη της για να κάνει το χατίρι του πατέρα της που ήθελε ένα πτυχίο, τελείωσε τη σχολή υποκριτικής του Θεοδοσιάδη και μετά την τράβηξε το τραγούδι. Παραδέχεται πως λόγω του ότι ο σύζυγός της είναι γυναικολόγος, τον πρώτο καιρό ζήλευε. «Σιγά σιγά το ξεπέρασα γιατί ο ίδιος ο άντρας μου μου έδειξε ότι δεν έχω λόγους να ανησυχώ. Και έτσι σιγά σιγά χαλάρωσα», τονίζει, προσθέτοντας: «Ήμουν το τελευταίο ραντεβού στο ιατρείο του άντρα μου. Έτσι γνωριστήκαμε». Επιπλέον παραδέχεται πως μπορεί με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς να υπήρξαν ζευγάρι πλέον είναι δυο καλοί φίλοι.

«Ήμασταν 5,5 χρόνια μαζί, περάσαμε πολύ όμορφα και πολύ αγαπημένα. Κάποια στιγμή όμως αυτό μας τελείωσε», εξηγεί. Όσο για το αν έχει κλεφτεί στο παρελθόν λέει: «Δεν έχω κλεφτεί, αλλά ακολούθησα ένα άντρα που ήμασταν μαζί και έφυγα από το σπίτι μου». Η Μπέσυ αποκαλύπτει πως η συμμετοχή της στη Eurovision ήταν ένα όνειρο, ενώ πήρε θέση και για την Γιάννα Τερζή και την Ελένη Φουρέιρα. «Η Φουρέιρα έδωσε έναν απίστευτο εαυτό και για αυτό έφτασε εκεί που έφτασε».

Ενώ για τα σχόλια που άκουσε η Φουρέιρα για την αλβανική της καταγωγή, η Μπέσυ λέει πως: «Aπό τη στιγμή που η Κύπρος αποφάσισε να εκπροσωπήσει τη χώρα τους γιατί όχι να μην πάει η Φουρέιρα. Δεν στέκομαι ποτέ στο από πού είναι ο καθένας, ο καθένας μπορεί να είναι από όπου θέλει, φτάνει όταν τον επιλέξουν και ξεκινήσει να διεκδικεί μια καλή θέση στη Eurovision να έχει το πακέτο. Και το πακέτο το είχε η κοπέλα και πάει για διεθνή καριέρα που της αξίζει». Ακόμη τονίζει πως θα ήθελε να παίξει στο θέατρο, ενώ αγάπη για τη ζωή της δίνουν οι φίλοι και η ίδια η ζωή.


Πηγή