Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει φέρει σε απόγνωση τον κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο, εξέφρασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο Open TV.

«Ο κ. Τσίπρας έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία των βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών και έχει φέρει τον κ. Καμμένο σε απόγνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα σηκώσει τη φωνή του ο υπουργός Αμυνας, για τα μάτια του κόσμου».

Σχολιάζοντας την αναφορά του Πρωθυπουργού ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διαφώνησε και το 2007 με την εθνική γραμμή για το θέμα των Σκοπίων, την περίοδο δηλαδή που ήταν μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι «ο πρωθυπουργός είτε δεν θυμάται, είτε είπε ψέματα, γιατί ο Πάνος Καμμένος δεν είχε εκφράσει τότε καμία διαφωνία».

Παράλληλα εκτίμησε ότι «θα ακούσουμε σύντομα μία δακρύβρεχτη δήλωση του υπουργού Αμυνας, αφού δεν έχει και άλλες επιλογές, δεν έχει κόμμα ούτε τίποτα, βρίσκεται σε κατάσταση απελπισίας και θα αλλάξει γνώμη».

«Στο μεσοδιάστημα αυτό όμως που προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να δει αν έχει κυβέρνηση με τον κ. Καμμένο, η οικονομία μας πάει από το κακό στο χειρότερο» σημείωσε η βουλευτής.


kathimerini.gr