Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να κάνετε το look σας να φαίνεται ακριβό, υπάρχουν μερικά tips που αν τα υιοθετήσετε στην καθημερινότητά σας η εμφανίσή σας θα αναβαθμιστεί αυτόματα!

Πεντακάθαρα και σιδερωμένα ρούχα

Ένας εύκολος τρόπος για να δείχνουν τα ρούχα σας ακριβά είναι να σιγουρευτείτε πως είναι πεντακάθαρα και τα πουκάμισα σας καλά σιδερωμένα. Άλλωστε, τίποτα δεν μπορεί να σας χαρίσει τόση δόση πολυτέλειας όσο ένα  φρεσκοπλυμμένο, σιδερωμένο πουκάμισο.

Φορέστε total white σύνολα

Ένα λευκό μονοχρωματικό look θα κάνει αυτομάτως το look σας να φαίνεται πιο ακριβό.

Επιλέξτε ποιοτικά υφάσματα

Εφόσον θέλετε να υιοθετήσετε ένα ακριβό look, φροντίστε να επενδύσετε σε ποιοτικά υφάσματα, όπως το μετάξι και το βαμβάκι. Είναι διαχρονικά και elegant και θα σας εξασφαλίσουν ένα επιτηδευμένο look. Αποφύγετε τα κομμάτια από πολυεστέρα.

Κρατήστε την τσάντα σας σαν να είναι μία αυθεντική Birkin

Οι birkin τσάντες είναι οι τσάντες που θέλουν να κρατήσουν όλες οι γυναίκες. Αν τοποθετήσετε μια παρόμοια τσάντα στον αγκώνα σας, και την κρατήσετε με στιλ, θα πετύχετε αμέσως τον στόχο σας.

Να φοράτε πάντα ρολόι

Καλό είναι να επιλέξετε ένα διακριτικό ρολόι, το οποίο θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης σας. Είναι πιο chic να κοιτάτε την ώρα από το κομψό ρολόι σας παρά στο κινητό.

govastileto.gr


Πηγή