Η Ναταλία Δραγούμη έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και δεν έχει ποτέ δώσει αφορμή για σχόλια. Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε γιατί δεν έχει παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, αλλά και το άγχος που έχει για τα παιδιά της καθώς μπαίνουν στην εφηβεια.

Με τον άνδρα σου παντρεύτηκες γρήγορα;

«Με τον Eddie παντρευτήκαμε στον έναν χρόνο. Είχα μείνει έγκυος και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο όταν ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα. Πήγαμε με τα πόδια στο Δημαρχείο του Ψυχικού που ήταν κοντά στο σπίτι μας και εγώ φορούσα φόρμα. Στον γάμο ήταν μόνο οι μάρτυρες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που υπέγραψαν. Κανένας άλλος, ούτε καν οι γονείς μας. Μετά τον γάμο κάναμε ένα τραπέζι όπου γνωρίστηκαν όλοι μεταξύ τους. Η οικογένεια η δική μου με την οικογένεια του Eddie».


Θρησκευτικό αργότερα δεν θέλατε να κάνετε;

«Όχι, όχι. Δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να ξαναπαντρευτούμε. Να σου πω επίσης πως η πρώτη φορά που μου έκανε πρόταση γάμου ήταν με τατουάζ. Εγώ ήμουν στην Ελβετία και εκείνος στην Αθήνα και μου είπε όταν γυρίσω θέλει να κάνουμε ο ένας το όνομα του άλλου τατουάς ας πούμε κάτι σαν γάμο μεταξύ μας. Απάντησα φυσικά «ναι»! Αν και εγώ δεν είχα ποτέ τον καημό να με δω ντυμένη νυφούλα, ωστόσο, την κόρη μου θα ήθελα να τη δω».


Η Κλειώ έκλεισε τα 16 και ο Φίλιππος είναι 14. Ποιες είναι οι ανησυχίες σου ως μαμά με παιδιά στην εφηβεία;

«Έχω και εγώ τις κλασσικές ανησυχίες μιας μαμάς. Με ανησυχεί η ταχύτητα, οι καταχρήσεις. Τώρα ακόμα σε πάρτι και σε εκδηλώσεις ή ο Eddie ή εγώ τα πηγαινοφέρνουμε οπότε τα πράγματα είναι ελεγχόμενα. Ανησυχώ πολύ, όμως, όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν μόνα τους έξω, σε ποιο αυτοκίνητο θα μπουν, αν ο οδηγός είναι καλοί και προσέχει ή όχι, γενικά πως θα γυρίσουν σπίτι. Κάτι άλλο που με ανησυχεί είναι το ίντερνετ. Η κακή χρήση του. Η κακή χρήση του, η μη εκπαίδευση μέσα από αυτό. Η αποβλάκωση. Διότι εκτός από το σώμα μας, πρέπει να εκπαιδεύουμε και το μυαλό μας. Ωστόσο, θεωρώ πως έχω «οχυρώσει» και μεγαλώσει τα παιδιά μου με κάποιες αρχές και με την παιδεία που να ξέρουν πως και πότε να προφυλαχτούν. Να μην κινδυνεύουν -για παράδειγμα- από μια σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο διαδίκτυο. Προσπαθώ να «δημιουργήσω» ένα έδαφος μεταξύ μας που να υπάρχει εμπιστοσύνη. Αυτό έχω ως στόχο»


Ως μαμά είσαι αυστηρή;

«Μπα όχι. Δεν θα έλεγα πως είμαι ιδιαίτερα αυστηρή μαμά. Περισσότερο αυστηρός είναι ο μπαμπάς τους. Ωστόσο, είμαι παραπάνω αγχώδης από ότι θα έπρεπε»


Με τον Eddie κλείνεται 18 χρόνια μαζί. Πώς κρατιέται η σχέση τόσο δυνατή; Αφιερώνετε χρόνο στους δυο σας;

«Αφιερώνουμε όσο μπορούμε περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον. Πηγαίνουμε πολλά ταξίδια οι δυο μας, πίνουμε καφέδες έξω, συνήθως τα μεσημέρια, γιατί τελειώνω πολύ αργά από το θέατρο, όποιο μέσημεράκι – απογευματάκι είναι ο ιδανικός χρόνος να απολαύσουμε μια βόλτα παρεούλα. Συνταγή και μυστικό δεν υπάρχει. Υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός, θαυμασμός μεταξύ μας και ενώ είναι δεδομένος ο ένας για τον άλλον, αυτό δεν σταματάει την επιθυμία να θέλουμε να δίνουμε χρόνο και χώρο στην σχέση» αποκάλυψε στο Grande.

govastileto.gr


Πηγή