Είναι αφοσιωμένος πατέρας στους δύο γιους του, παρά το γεγονός πως δεν είναι πλέον με καμία από τις μητέρες τους.

Αλλά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, ο Όουεν Ουίλσον είναι αποφασισμένος να μην κάνει το ίδιο με την νεογέννητη κόρη του Λίλα και δεν έχει γνωρίσει ακόμη το παιδί του που γεννήθηκε τον περασμένο μήνα.

Ο ηθοποιός «αρνείται να γνωρίσει την κόρη του» είπε μια πηγή στο UsMagazine, σημειώνοντας πως τα ξανθά της μαλλιά με τα μπλε μάτια της, θυμίζουν πολύ τον πατέρα της.

«Στο δικαστήριο τον περασμένο Ιούνιο είπε πως δεν θέλει να την επισκεφθεί και πως δεν επιθυμεί οποιαδήποτε επιμέλειά της».

Σύμφωνα με όσα είπε ο εκπρόσωπός του: «Πρόκειται για ένα ιδιωτικό θέμα και δεν είναι σκόπιμο να το σχολιάσουμε περαιτέρω».

Ο Όουεν έβγαινε περιστασιακά με την μητέρα της Λίλα, Βαρούνι Βονγκβιράτες, για πέντε χρόνια και υποβλήθηκε σε τεστ πατρότητας.

Παρόλο που σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν έχει γνωρίσει ακόμη την κόρη του, ο Όουεν βλέπει συχνά τους άλλους δύο γιους του, τον 7χρονο Ρόμπερτ και τον 4χρονο Φιν.

Ο ηθοποιός απέκτησε τον Ρόμπερτ με την τότε σύντροφό του Τζέιντ Ντουλ, από την οποία χώρισε το 2011.

Ο Φιν γεννήθηκε από την γυμνάστρια Καρολίν Λιντβιστ, που ήταν στην διαδικασία της έκδοσης διαζυγίου από τον τότε σύζυγό τη, όταν έγινε γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης της.

Κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής του στην εκπομπή The Ellen DeGeneres Show, ο Όουεν συζήτησε για την ανατροφή των δύο πρώτων παιδιών του.

Ο περήφανος πατέρας, που φωνάζει τον Ρόμπερτ με το μεσαίο του όνομα Φορντ, μίλησε με αγάπη για το πως ο Φιν έχει σαν είδωλο τον μεγάλο του αδερφό.

«Είναι απίστευτο. Ότι και να λέει ο Φορντ, ακόμη και το πιο αστείο πράγμα, ο μικρός γελάει συνέχεια και τον κοιτάζει εκστασιασμένος».

Φωτογραφίες: Splash News

 


Πηγή