Όπως ανέφερε αρχικά είχε κάνει αίτηση για το «Survivor», ωστόσο τελικά επιλέχθηκε για το «Power of love». Στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ πέρασε εύκολα, ωστόσο αντιμετώπισε και κάποιες δυσκολίες.

«Ήταν σαν να ήσουν στο στρατό. Υπήρχε πάντα κάποιος να σε πάρει από το χέρι», είπε μεταξύ άλλων. Παρότι κάποιοι ισχυρίστηκαν πως δεν είναι αληθινό ζευγάρι με την Άννα, εκείνος γνωρίζει πως από τη στιγμή που εκτίθεται κανείς πρέπει να περιμένει τα πάντα.

Επιπλέον παραδέχεται πως κάποιοι από τους συμπαίκτες του είχαν ηθοποιηλίκι, ωστόσο εκείνος δεν πήγε με κάποια τακτική. Μάλιστα, αναφέρει πως η παραγωγή είναι λογικό να προωθεί περισσότερο παίκτες που δημιουργούσαν ίντριγκες και εντάσεις.

Ενώ εξηγεί πως αν ήταν δεύτερος στην ψηφοφορία μέσα στο σπίτι θα είχε βγει νικητής. «Αν ήμουν δεύτερος στην ψηφοφορία στο σπίτι θα ήμουν πρώτος. Στο κοινό ήμουν δεύτερος με ελάχιστους ψήφους από τον Σωκράτη. Υπήρχαν πράγματα που με απογοήτευσαν πολύ μες στο παιχνίδι, ειδικά στον τελικό. Έπεσαν πολλές μάσκες που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της φόραγαν πολύ καλά», λέει.

Ο Παναγιώτης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τον Πάνο και με τον Σωκράτη, ενώ για πρώτη φορά ξεκαθάρισε αν εξακολουθεί να είναι ζευγάρι με την Άννα.

«Πουλήσαμε σε εισαγωγικά τον έρωτα μας για 5-6 μήνες, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μην ανεβάσουμε τόσες πολλές φωτογραφίες μαζί. Εστιάζουμε πιο πολύ στα επαγγελματικά , γι΄αυτό και είμαι στην Αθήνα, η Άννα είναι στη Θεσσαλονίκη και πηγαινοερχόμαστε για να βρισκόμαστε. Δεν σημαίνει το ότι επειδή δεν ανεβάζουμε φωτογραφίες δεν είμαστε μαζί. Θέλουμε να προστατέψουμε λίγο τη σχέση μας από τα κοινά και τα μέσα γιατί πολλά άτομα όταν η σχέση τους είναι στη δημοσιότητα ίσως χαλάει. Είμαστε καλά, είμαστε μια χαρά», λέει.

Ακόμη παραδέχεται πως έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, ενώ έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Ναι και πριν γινόταν αυτό, αλλά τώρα γίνεται λίγο πιο έντονα.Δεν ξέρω τι γίνεται στους άλλους. Και πριν μου είχαν γίνει φυσικά ανήθικες προτάσεις, αλλά το κοιτάω επαγγελματικά. Από τη στιγμή που το πάει αλλού, θα το πάω και εγώ αλλού.


Πηγή