Μηχανολόγους μηχανικούς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Ηράκλειο ζητά ο Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με αγγελία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, οι επιλαχόντες για τη θέση θα πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήση Η/Υ, άριστη χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων (Autocad), γνώση της νομοθεσίας και μελετών για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, εμπειρία 3 ετών στο τομέα Η/Μ μελετών και επίβλεψης τεχνικών έργων, ικανότητα διαχείρισης έργων & απόδοσης κάτω από συνθήκες πίεσης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης και να έχουν δυνατότητα μετακίνησης σε όλη την Ελλάδα.

Καθήκοντα: Σχεδιασμός και εκπόνηση Η/M μελέτες για εγκαταστάσεις ειδικών κτιρίων (supermarket, κέντρα διανομής), έρευνες αγοράς, έλεγχος και επίβλεψη της εγκατάστασης και την ασφαλή λειτουργία του μηχανολογικού εξοπλισμού σε κτίρια – εργοτάξια. Στείλτε το βιογραφικό σας στο e-mail: [email protected]

Να σημειωθεί ότι ως τώρα ο Σκλαβενίτης δεν ανακοίνωνε προσλήψεις, καθώς ακολουθούσε δική του τακτική επιλογής προσωπικού ενώ και το site του παραμένει υπο κατασκευή. Η συγκεκριμένη αγγελία αναρτήθηκε σε γνωστές ιστοσελίδες αγγελιών.


Πηγή