Ο Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Σολωμού, Ματίνα Νικολάου, Φανή Γεωργακοπούλου, Στέλλα ενώνουν το υποκριτικό ταλέντο τους και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό επάνω στην σκηνή.

Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομοκρατικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά.

Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου), η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου!

Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν εκεί ήταν οι: Κώστας Μαρτάκης, Μαντώ Γαστεράτου, Τζένη Μπαλατσινού, Μαρία Λουΐζα Βούρου, Ευαγγελία Αραβανή, Έλενα Ασημακοπούλου, Τζένη Μελιτά, Τζένη Μπότση, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Καραβάτου, Μαίρη Συνατσάκη, Ράνια Θρασκιά και πολλοί άλλοι.


Πηγή