Τα ζώδια για σήμερα 22/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 22/10 ξεκινούν με τον Κριό..Ο μεγαλύτερος εχθρός σας σήμερα είναι τα νεύρα σας. Προσέξτε γιατί κάποια άτομα ή οι συναλλαγές με άλλους θα  σας προκαλέσουν εκνευρισμό και θυμό και αυτό γιατί είστε ανυπόμονοι όσον αφορά τα Λειτουργείστε με λογική και ψυχραιμία για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Τόσο στα επαγγελματικά σας, άλλο τόσο στα προσωπικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γύρω σας ίσως να σας χαρακτηρίσουν κάπως εκκεντρικούς, από τον τρόπο που θα εκφράσετε τις απόψεις σας και τις επιθυμίες σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν σήμερα, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες ειδήσεις ή και η αποκάλυψη της αλήθειας σε παλαιότερες παρεξηγήσεις θα λυθούν σήμερα. Αυτό θα σας δικαιώσει. Τόσο οι «εχθροί» όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα υποδηλώνονται στον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια γεγονότα ξαφνικά θα σας κάνουν να νιώσετε το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια σας. Παρόλα αυτά έχετε την δύναμη της αλλαγής για να μπορέσετε να χειριστείτε τα θέματα της ημέρας κάνοντας κάποιες δραστικές αλλαγές με λεπτούς χειρισμούς.

ΛΕΩΝ

Ίσως στην διάρκεια της ημέρας δεν θα νιώσετε άνετα από την όποια πίεση των συναδέλφων σας, του εργοδότη σας ή των συνεργατών σας. Αντιμετωπίστε την όλη κατάσταση δυναμικά εκθέτοντας τα δημιουργικά σας τολμήματα. Ξεκαθαρίστε τα κακώς κείμενα με τον/την σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγνώριση από τους ανωτέρους σας για τις προσπάθειές σας. Μία πρόταση για προαγωγή ίσως χρειασθεί να ακολουθήσετε ένα είδος εκπαίδευσης (σεμινάριο). Όσο περισσότερο μαλακώσετε και εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας, τόσο περισσότερο θα νιώσετε συναισθηματικά πιο σταθεροί.

ΖΥΓΟΣ

Μία συνεργασία με μία ομάδα ανθρώπων ευνοείται σας, που στόχο έχουν την ανάπτυξη. Ίσως τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τους είναι δύσκολο να καταλάβουν το πόσο έντονα είναι αυτή ή ανάγκη σας για αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Θαυμάσια ημέρα για συναλλαγές πέρα-δώθε, για κλείσετε δουλειές, ίσως και μία συνεργασία ακόμα και στο εξωτερικό. Προσέξτε όμως την τάση σας να είστε καταπιεστικοί. Κάντε ένα διάλλειμα  να ακούσετε τις γνώμες και τις συμβουλές των άλλων γιατί η κρίση σας να είναι λάθος εάν δεν το κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκμεταλλευτείτε τις επαφές που θα έχετε με ανθρώπους επιρροής ώστε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα πρέπει να οργανωθείτε επαγγελματικά ώστε να τα καταφέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργικότητα και τα ταξίδια ευνοούνται σήμερα. Απρόβλεπτες καταστάσεις σας περιμένουν στα προσωπικά σας που ίσως να τις προκαλέσετε κι εσείς οι ίδιοι γιατί σας χρειάζεται μία δόση από κάτι πιο συναρπαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει μία τάση για αναμετρήσεις  τώρα κι ενισχύεται από την επιθυμία σας να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Είναι ώρα να δραστηριοποιηθείτε με νέα αποφασιστικότητα και θέληση, να βάλετε όλη σας την ενέργεια ώστε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε.

ΙΧΘΥΣ

Εάν νιώσετε κάποια εσωτερική απογοήτευση ή έλλειψη νοήματος σε πράγματα και καταστάσεις σήμερα!  Τότε αυτό είναι το σήμα ότι πρέπει να φροντίσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ και φαρμάκων.


Πηγή