Τα ζώδια για σήμερα 14/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 14/10 ξεκινούν με τον Κριό..Αρκετοί Κριοί κάνετε ένα ενδιαφέρον επαγγελματικό ταξίδι και κλείνετε επιτυχώς μια συμφωνία. Ευχάριστες συζητήσεις με συντρόφους.

ΤΑΥΡΟΣ

 Οι Ταύροι ειδικά των πρώτων ημερών είστε πολύ ανήσυχοι με θέματα οφειλών προς το δημόσιο και  προσπαθείτε να μειώσετε τα έξοδα σας με υπερβολικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Αρκετοί Καρκίνοι του  δεύτερου δεκαημέρου  θα δεχτείτε βοήθεια και θα λύσετε πρόβλημα που αφορά το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ

Κάποιοι Λέοντες σήμερα φλερτάρετε ενώ βρίσκεστε καθ οδόν με θεαματικά αποτελέσματα. Πολλοί ασχολείστε με αθλητισμό ή διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Συναισθηματικά σήμερα είστε σε εξαιρετικά καλή κατάσταση, χαρούμενοι και γεμάτοι. Πολλοί κάνετε ευχάριστες  οικογενειακές επισκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Πολλοί νιώθετε την ανάγκη να αυξήσετε τις γνώσεις σας και αρχίζετε σήμερα να παρακολουθείτε έναν κύκλο σεμιναρίων. Λαμβάνετε ευχάριστες ειδήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με Αφροδίτη , Δία και  Ερμή στο ζώδιο σας , είστε υπερδραστήριοι και ακτινοβολείτε θετική ενέργεια. Τυχερά συμβάντα για τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι από τις λίγες φορές που η  ηρεμία παίζει τόσο θετικό ρόλο στην ψυχολογία σας . Βάζετε σε τάξη τις σκέψεις σας και έχετε καθαρότερο στόχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιοι Αιγόκεροι σήμερα βρίσκετε εργασία ή σας γίνεται πρόταση και για δεύτερη δουλειά. Συζητήσεις με τη μητέρα σας για κάποιους φόβους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστη συνάντηση με φίλο που ζει στο εξωτερικό. Επίσης έχετε μια θετική νομική εξέλιξη  που αφορά διεκδικήσεις από κρατικό φορέα.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ επιτυχημένη μέρα για τα επαγγελματικά σας. Το καλό κλίμα συνοδεύεται και από πάρα πολύ καλές εισπράξεις. Απόκτηση καλής φήμης.

Πηγή