Τα ζώδια για σήμερα 25/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 25/10 ξεκινά με τον Κριό.. Συναντήσεις με άτομα του εξωτερικού ή πιθανό ταξίδι για να συναντήσετε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Η δουλειά σας  είναι  να στρώσετε τον δρόμο προς το μέλλον με νέες ιδέες και ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης. Προσέξτε στα προσωπικά σας την τάση σας να εκφράζεστε μέσα από τις πράξεις σας που προκαλούν έκπληξη. Με αποτέλεσμα να σας χαρακτηρίσουν ιδιόμορφο/η.

ΤΑΥΡΟΣ

Συναισθηματικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν στην δουλειά λόγω της υπερευαισθησίας σας και της υπέρ-αντίδρασης, ειδικά όταν νιώσετε ότι απειλείται η ασφάλειά σας. Η εργασία σας θα σας φέρει σε επαφή με το κοινό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να είστε κάπως μοναχικοί ή μελαγχολικοί σήμερα, επηρεασμένοι από κάποιες καθυστερήσεις οι οποίες αφορούν άμεσα τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία από την επαφή σας με κάποια άτομα τα οποία έχουν την δύναμη και την θέληση να σας βοηθήσουν, ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Στα συναισθηματικά σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας αναστατώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το περιβάλλον σας σήμερα θα σας επηρεάσει συναισθηματικά. Κυρίως σε ότι αφορά τους οικογενειακούς δεσμούς σας (γονείς, παιδιά) με το να σας φέρνουν την αίσθηση της επιτυχίας και φέρνουν την αίσθηση της επιτυχίας και με τα να σας την παίρνουν πίσω.

ΛΕΩΝ

Θα αντιμετωπίσετε μεγάλες οικογενειακές πιέσεις την πιθανότητα ενός ταξιδιού, το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας επιτυχία και την ταχύτητα της εξέλιξή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να προσέξετε πολύ την έντονη τάση σας να επιβάλλετε τις ιδέες σας. Θα ήταν καλύτερα να ικανοποιήσετε αυτήν σας την τάση στην δουλειά σας, από το να κουράζετε τον/την σύντροφο σας με το να εξηγείτε συνεχώς και να πληροφορείτε για τα πάντα με αποτέλεσμα  με αποτέλεσμα την κόπωση και την ρουτίνα στην σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε την υπερβολική επιθετική ή αμυντική σας συμπεριφορά γιατί προκαλείτε στους γύρω σας μία ανταγωνιστική στάση. Αυτό θα σας οδηγήσει σε αρκετές αντιπαραθέσεις. Επειδή έχετε πείσμα και είστε παράτολμοι προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αποφεύγετε την αναγκαία αλλαγή τώρα. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε να πάρετε τολμηρές και ριζοσπαστικές αποφάσεις. Οι ευκαιρίες τώρα συνδέονται με περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε μία δουλειά που περιορίζει τις κινήσεις σας, για μία άλλη με καλύτερο ωράριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα θα σας δώσει πίσω την χαμένη σας αυτοπεποίθηση σας για να ξαναβρείτε την πίστη σας στο μέλλον. Αυτό με την  σειρά του θα σας δώσει την δυνατότητα να αναπτυχθείτε και να γίνετε πιο παραγωγικοί. Παρόλα αυτά προσέξτε τα όνειρα και τις ελπίδες σας για το μέλλον σας να είναι μέσα στα όρια της πραγματικότητας, γιατί εάν χάσετε την επαφή με αυτή θα βγείτε χαμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να γίνει κάποια προσπάθεια  για να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση στο να προσεγγίσετε τους ανθρώπους γύρω σας, για να λυθούν κάποια προβλήματα και κάποιες παρεξηγήσεις. Υπάρχει αρκετό περιθώριο για βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Σιγουρευτείτε, ότι υπάρχει ισοζύγιο μεταξύ του να μιλάτε και του να ακούτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ώρα να δραστηριοποιηθείτε από την νέα αποφασιστικότητα και θέληση και να βάλετε όλη σας την ενέργεια να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Η αίσθηση του σκοπού της δράσης σε όλους τους τομείς είναι σε άνοδο.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως να σας είναι δύσκολο να αποτινάξετε ένα αόριστο για εσάς αίσθημα απογοήτευσης ή «δυστυχίας». Αυτό έχει να κάνει με την ευαισθησία σας προς τις διαθέσεις των άλλων. Προσέξτε γιατί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα επηρεαστούν από τις ρευστές οικογενειακές καταστάσεις.


Πηγή