Τα ζώδια για σήμερα 8/11

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 8/11 ξεκινά με τον Κριό..Εγκαινιάζεται μία περίοδος, όπου θα είναι πιο εύκολο για σας να πετυχαίνετε σε νομικές υποθέσεις που σας δυσκόλευαν στο παρελθόν. Σκέφτεστε γρήγορα, με οξυδέρκεια και έχετε καλή αντίληψη των πραγμάτων. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για σας του 10ου δεκαημέρου. Πνευματικότητα και αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλαγή του οικονομικού σας σκηνικού, με σημαντικά έσοδα, που προέρχονται, είτε από ένα δάνειο με ευνοϊκούς όρους ή από την αξιοποίηση μιας κληρονομιάς. Ταυτόχρονα, μια ενδοσκόπηση, αναδεικνύει τα συναισθηματικά σας κενά, ώστε να τα καλύψετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αξιοποιήσετε δημιουργικά, νέες συνεργασίες ή παλιές γνωριμίες. Είναι έντονη η ανάγκη σας για συναισθηματική δέσμευση, και σοβαρή αναζήτηση, αμοιβαίας κατανόησης στις προσωπικές σας σχέσεις. Ένα πρόσωπο, που πληρεί ακριβώς αυτούς τους συναισθηματικούς όρους, μπαίνει στη ζωή σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα επιχειρήσετε, να αποδείξετε την επαγγελματική σας αξία και θα το επιτύχετε, εντυπωσιάζοντας τους ανωτέρους σας. Όσοι αναζητάτε εργασία, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε, ενώ βελτιώνεται σημαντικά η υγεία όσων ταλαιπωρούνται από χρόνια νοσήματα. Προσοχή μόνο, μην πάρετε κιλά!

ΛΕΩΝ

Σημαντικές ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις κλίσεις σας. θα σας δοθούν επίσης, αφορμές για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, είναι αναζωογονώντας την σχέση σας, είτε με καινούριες γνωριμίες. Αν είστε γονείς, βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινά μια θετικότατη περίοδος για το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Οι αλλαγές κατοικίας και οι μετακινήσεις, αποβαίνουν εποικοδομητικές. Υπέρβαση των οικογενειακών προβλημάτων, ευκολότερα, σας γεμίζει καλή διάθεση και αισιοδοξία. 

ΖΥΓΟΣ

Αυξάνονται οι κοινωνικές επαφές. Αναδεικνύονται τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και επιτυγχάνονται συμφέρουσες συμφωνίες, με φορείς, ή πρόσωπα. Διευκολύνονται οι διαπραγματεύσεις, και εξομαλύνονται οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευνοούνται τα γραπτά, τα ταξίδια και τα μέσα επικοινωνίας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμφανίζονται σημαντικές ευκαιρίες για οικονομική προκοπή και για επίτευξη επαγγελματικής επιτυχίας. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να αποκτήσετε υλικά αγαθά. Σημαντική τόνωση τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Προσοχή, στις αλόγιστες σπατάλες και ανεξέλεγκτες αγορές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αυτοπεποίθηση τολμάτε, να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας στον έρωτα, στη δουλειά, και γενικά στη ζωή. Πολλά ταξίδια θα κάνετε προκειμένου να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Αποκτάτε γνώσεις που θα σας προωθήσουν δυναμικά στην υλοποίηση των προσωπικών σχεδίων σας. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προκαλούν ευφορία, και πληρότητα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έντονη μυστικοπάθεια που επικρατεί αυτή την περίοδο, δεν εμποδίζει το να αποκαλυφθούν κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας, που ίσως αποδειχθούν συναρπαστικές. Μπορεί να αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας και να συνάψετε γνωριμίες με πνευματικά, πιο ολοκληρωμένους ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εύνοια δίνεται στις συλλογικές προσπάθειες περισσότερο και λιγότερο στις ατομικές. Ενισχύεται η κοινωνική ζωή, ταξιδεύετε περισσότερο, μαθαίνεται ευκολότερα και ενθουσιάζεστε συχνότερα με τα έκτακτα γεγονότα που συμβαίνουν, για να σας δώσουν χαρά και προοπτικές. 

ΙΧΘΥΕΣ

Εκτός από επαγγελματική καταξίωση, ο Δίας, θα σας προσφέρει κοινωνικό κύρος και αναγνώριση. Κακοί σύμβουλοι η αλαζονική συμπεριφορά, και ο αυταρχισμός, που θα κάνουν τις προσπάθειές σας ατελέσφορες και τις ενέργειές σας αναποτελεσματικές και ίσως και καταστροφικές.


Πηγή