Τα ζώδια για σήμερα 19/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 19/10 ξεκινούν με τον Κριό..Μην αμελήσετε καμία οικονομική υποχρέωση προς το δημόσιο σήμερα και αν λαβαίνετε μέρος σε συζήτηση για κληρονομικά μην είστε δοτικοί και υποχωρητικοί. Πολύ όμορφη συνάντηση με υποψήφιο σύντροφο!

ΤΑΥΡΟΣ

 Ευχάριστη εξέλιξη σε επαγγελματικό  θέμα . Επίσης αρκετοί που έχετε σχέση μακροχρόνια δέχεστε πυρά γιατί δεν κάνετε καμία ενέργεια προς έστω στοιχειώδη επισημοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποιους Διδύμους τους απασχολούν νομικά θέματα που έχουν σχέση με παλιές επαγγελματικές συνεργασίες. Ένταση από αυξημένες υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λεκτική αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο ή το παιδί σας . Αν και έχετε δίκιο συγκρατείστε τα νεύρα σας. Οικονομική βοήθεια από πρόσωπο της οικογενείας για σας του τρίτου δεκαημέρου.

ΛΕΩΝ

Το ευχάριστο είναι ότι κάνετε μια πολύ καλή νέα συνεργασία που θα αποβεί προσοδοφόρα στο άμεσο μέλλον. Το δυσάρεστο είναι ότι ο σύντροφος σας τσακώνεται με πρόσωπο του οικογενειακού σας κύκλου και σας μπλέκει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Θέματα οικογενειακά και πάλι στο προσκήνιο.  Είστε υποχρεωμένοι λόγω των συνθηκών  να βοηθήσετε οικονομικά τους γονείς σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου έχουν την τάση να ξοδέψουν πολλά  για διασκέδαση. Το τρίγωνο Σελήνης Ήλιου  φέρνει μια πολύ όμορφη ερωτική μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετοί παίρνετε ευχάριστο νέο που αφορά επαγγελματική αναβάθμιση. Οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου πολύ πιθανό να έχετε ενοχλήσεις υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί από σας έχετε ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα που αφορούν συναλλαγές σας με το κράτος. Επίσης φίλος σας δίνει μια πολύτιμη συμβουλή

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Σελήνης Ήλιου δίνει νέα πνοή στα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Πρόσωπο κύρους σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Ευχάριστη συνάντηση με τη μητέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Αρκετοί  θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα και θα ξεχαστείτε από τα προβλήματα αυτής της έντονης περιόδου.

ΙΧΘΥΣ

Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας επισκέπτεστε τόπους λατρείας και αντλείτε δύναμη από τον Θεό. Στα επαγγελματικά η όρεξη σας είναι χλιαρή.


Πηγή