Τα ζώδια για σήμερα 13/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 13/10 ξεκινούν με τον Κριό..Η σκέψη σας είναι σε θέματα  νομικά και ειδικά οι Κριοί των πρώτων ημερών έχετε μεγάλο ψυχολογικό βάρος. Όμως η σεξουαλική σας ζωή βοηθά να βλέπετε τα πράγματα θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ ζείτε ωραίες στιγμές με έντονα συναισθήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο, μέσα σας αμφιβάλλετε αν είναι αλήθεια όλα αυτά. Ηρεμήστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία γνωριμία ή μια συνεργασία που προκύπτει σήμερα, ενώ φαίνεται εξαιρετική ευκαιρία, είναι η τέλεια παγίδα. Μην ενδώσετε σε καμία περίπτωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Προσέξτε σήμερα τον εαυτό σας γιατί τις πρωινές ώρες θα νιώσετε μια αδιαθεσία. Επίσης μην εμπιστευτείτε λόγια που θα σας πει συνάδερφος.

ΛΕΩΝ

Έντονη δημιουργικότητα σήμερα  σε πολλά επίπεδα, αισιοδοξία και ορμή να επιτύχετε τους στόχους σας. Υπάρχει όμως και επιπολαιότητα από ταχύτητα. Προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα έχετε μεγάλη όρεξη για επικοινωνία και οι γονείς σας είναι τα πρώτα που την ικανοποιούν. Δεν θα λείψουν και απρόσμενες συναντήσεις στο δρόμο ερωτικού ενδιαφέροντος.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη όρεξη για επικοινωνία  και αρκετές επαφές με συγγενικά πρόσωπα σας κάνουν σήμερα υπερκινητικούς. Σε καλό κλίμα η σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό είναι να μην κάνετε καμία μεγάλη οικονομική συναλλαγή σήμερα και να είστε προσεκτικοί σε όλες. Καλή μέρα στα εργασιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη μαζί με το Δια στο Σκορπιό σας χαρίζουν μεγάλη προστασία άλλα σας φέρνουν από σήμερα ουρανόσταλτες βοήθειες που θα σας ξελασπώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα έχετε τάσεις απομόνωσης και απαισιοδοξίας και αυτά που λέτε είναι ουτοπικά.  Οι φίλοι δεν σας αφήνουν  να βυθιστείτε σε απογοήτευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απογοήτευση παίρνετε από λόγια φιλικού προσώπου κάτι που δεν περιμένατε. Το καλό κλίμα στα επαγγελματικά συνεχίζεται.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα έχετε μια πολύ υπεροπτική έως και προκλητική στάση απέναντι σε όλους και αυτό θα σας δημιουργήσει προβλήματα στον εργασιακό χώρο και όχι μόνο.


Πηγή