Τα ζώδια για σήμερα 20/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 20/10 ξεκινούν με τον Κριό..Η μέρα έχει πολλά γεγονότα. Υπάρχει μια πολύ καλή εξέλιξη σε θέμα που αφορά την αμοιβή σας από εργασία . Κάποιοι θα έχετε κρυφή ερωτική συνάντηση.

ΤΑΥΡΟΣ

 Η κοινωνική σας ζωή σήμερα με την παρότρυνση του συντρόφου είναι αρκετά αυξημένη. Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου έχετε τυχαία συνάντηση με πρώην σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου μαθαίνετε ευχάριστο νέο που αφορά την υγεία ενός γονιού σας. Η μέρα επαγγελματικά είναι αποδοτική ειδικά για τους αυτοαπασχολούμενους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε κάποιους δίνεται η ευκαιρία  να κάνουν κοντινό ταξίδι με το σύντροφο τους. Θέματα σπουδών ,νομικά θέματα και συνεργασίες με το εξωτερικό ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Οι εισπράξεις σας σήμερα σας επιτρέπουν να διευθετήσετε έξοδα του σπιτιού που έχουν μείνει πίσω  άλλα και οικονομικές εκκρεμότητες στην εργασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια μέρα που πολλές σχέσεις μετά από συζητήσεις  παίρνουν μια πολύ σταθερή πορεία. Αρκετοί Παρθένοι κάνετε νέα συνεργασία που θα βγει σε καλό.

ΖΥΓΟΣ

Το πρόγραμμα σήμερα είναι γεμάτο εργασίες καθημερινότητας ,όμως θα λάβετε και βοήθειες. Εισπράττετε ευχάριστα συναισθήματα από το σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύες  σας δίνει έντονη δημιουργικότητα άλλα και πολύ ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Οι αδέσμευτοι του πρώτου δεκαημέρου θα δουν φιλικό πρόσωπο με πολύ ερωτική χροιά και πολύ πιθανό να συνάψουν σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα νιώθετε έντονη την ανάγκη  να σας στηρίξουν ψυχολογικά  πρόσωπα που γνωρίζετε ότι σας αγαπούν. Σύσφιξη οικογενειακών δεσμών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φορτωμένο πρόγραμμα με πολλές επικοινωνίες άλλα και υποχρεωτικές μετακινήσεις. Ευτυχώς είστε ορεξάτοι και επιδιώκετε και κάποια συνάντηση με φιλαράκια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά θέματα σήμερα κυριαρχούν. Ο καλός προγραμματισμός που έχετε κάνει φέρνει εισροή μετρητών. Μετά το μεσημέρι είστε αρκετά συναισθηματικοί.

ΙΧΘΥΣ

Η ξακουστή ευαισθησία σας είναι έντονη σήμερα και έχετε τάσεις φυγής από την σκληρή καθημερινότητα. Με την παρότρυνση φίλου ασχολείστε δημιουργικά με τον εαυτό σας και ταυτόχρονα τηρείτε και το πρόγραμμα σας.


Πηγή