Τα ζώδια για σήμερα 17/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 17/10 ξεκινούν με τον Κριό..Σήμερα δίνετε ρεσιτάλ εργατικότητας, ασχολείστε με τόσο πάθος και σοβαρότητα με τα επαγγελματικά που κερδίζετε το θαυμασμό των γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλοί από σας έχετε μια πολύ μεγάλη επιτυχία σε νομικό θέμα. Διαισθάνεστε ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας  κάτι που σας κάνει να νιώθετε άβολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Πολλοί καταφέρνετε να κλείσετε ένα θέμα χρέους με βοήθεια τρίτου. Επικοινωνίες σε σοβαρό ύφος με ερωτικό σύντροφο από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Πολύ ευμετάβλητη ψυχολογία σήμερα, οι καθημερινές οικονομικές υποχρεώσεις σας χαλούν την ευχάριστη συντροφική ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ

Αν και έχετε την αμέριστη στήριξη του συντρόφου ,δεν μπορείτε να του ανταποδώσετε θετική ενέργεια. Με την πρώτη αναποδιά στα επαγγελματικά γκρινιάζετε υπερβολικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα στον εργασιακό χώρο θα εισπράξετε έντονη ζήλια από συναδέρφους και καυστικά σχόλια προς το πρόσωπο σας. Κερδισμένοι θα βγείτε αν δεν ανταποδώσετε τα χτυπήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως και η πρώτη μέρα του μήνα που αισθάνεστε ισορροπία στη ζωή σας που είναι και αυτό που επιθυμείτε. Έντονη δημιουργικότητα  σε όλα τα επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ξαφνικό πρόβλημα στο ακίνητο σας ανατρέπει το πρόγραμμα της ημέρας. Νεύρα και άγχος να κερδίσετε χαμένο χρόνο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί θα λάβετε βοήθεια την τελευταία στιγμή και θα λύσετε ένα οικονομικό πρόβλημα. Προσέξτε στις μετακινήσεις σας, βγαίνουν ανατροπές στο δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι καλή μέρα για αγορές και πωλήσεις. Προσέξτε τυχόν απώλειες αντικειμένων. Όσοι είστε επιχειρηματίες θα έχετε σήμερα μεγάλες απώλειες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι από τις λίγες μέρες του χρόνου που κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις και επικρατεί ο φόβος.  Επιτυχία  στα επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΣ

Πρωινές ώρες έχετε μια ανατροπή σε αμοιβή σας από επαγγελματική δραστηριότητα και αυτό σας απογοητεύει . Κατά τη διάρκεια της ημέρας έχετε τάσεις απομόνωσης.


Πηγή