Τα ζώδια για σήμερα 23/10

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 23/10 ξεκινούν με τον Κριό....Στην δουλειά σας θα έρθετε σε επαφή με το κοινό μπορεί να έχει σχέση με κάποια δημόσια υπηρεσία. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειά στα προσωπικά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος εκνευρισμού και καυγά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πρόταση  στα επαγγελματικά σας θα σας βάλει σε σκέψεις! Πιθανότητα πρότασης για έναν συνεταιρισμό. Στα συναισθηματικά σας θα βρεθείτε σε μία κατάσταση που στην πραγματικότητα δεν θα την θέλατε με τον/την σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες υποθέσεις σας θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα. Το πόσο εύκολα ή δύσκολα θα τις αντιμετωπίσετε εξαρτάται από την διπλωματία ή το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο και πώς θα το χρησιμοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εμπιστευτείτε τα ασυνήθιστα μεν αλλά δυνατά δε  ένστικτά σας σχετικά με την κατάσταση αλλαγών που θα σας παρουσιαστούν και θα λειτουργήσετε ομαδικά. Προσπαθήστε να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά κουβάρια των συναισθηματικών σας. Αυτό βέβαια θα σας «φάει» το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Συναντήσεις με ανθρώπους που σέβεστε για τις απόψεις  τους. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε θέματα οικονομικά, κοινωνικά ή πνευματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πειθώ σας και η ικανότητά σας να κάνετε κατανοητές τις θέσεις σας σε άτομα τους περιβάλλοντός  σας. Περισσότερο στα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε και ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι σας, κάνοντας προσπάθεια να απομακρυνθείτε στις ανάγκες ή τις απαιτήσεις τους.

ΖΥΓΟΣ

Οι απότομες αλλαγές αξιών θα σας φέρουν σε διλλήματα ή ακόμα και σε χωρισμό. Ωθείστε  να κάνετε αλλαγές και νέες προσαρμογές στην καριέρα σας. Ευνοούνται επίσης τα ταξίδια και οι συναντήσεις με άτομα επιρροής ή από το εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διορατικότητα σας και η αντίληψη σας, είναι τα πιο σημαντικά σας προσόντα στην καριέρα σας, για αυτό και οι προϊστάμενοι σας θα σας βοηθήσουν και θα σας εξασφαλίσουν την προαγωγή σας . Πιθανότητα ενός ταξιδιού ή μετακίνησης σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά σας και στιγμές χαλάρωσης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν πολλές αδυναμίες στον τρόπο που εργάζεστε και χειρίζεστε τα αποθέματα σας για αυτό πρέπει να ξοδέψετε χρόνο σήμερα για βελτιώσετε την κατάσταση, ειδικά  σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό και τις περικοπές των εξόδων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε την δύναμη να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσάρεστες  καταστάσεις και συγκρούσεις, κάτω από πίεση που θα ασκηθεί είτε στα επαγγελματικά σας, είτε στα συναισθηματικά σας. Ίσως να νιώσετε ότι κινδυνεύει η θέση σας. Προσέξτε γιατί κάποιες μυστικές προσπάθειες για να νιώσετε εσείς ασφαλείς στις  προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να είναι εξαντλητικές και για εσάς αλλά και για τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να μεγαλώσετε την σφαίρα της δράσης σας. Υπάρχει μία τάση για αναμετρήσεις και αυτό ενισχύεται από την επιθυμία σας να επιβάλλετε τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας στους άλλους.

ΙΧΘΥΣ

Οι επαγγελματικές σας εξελίξεις σήμερα θα επηρεαστούν από τις ρευστές οικογενειακές καταστάσεις. Μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τις επαγγελματικές σας σχέσεις, εκτός αν η δουλειά σας συμφωνεί με τα ψηλά ιδανικά σας.


Πηγή