Μετά το τέλος των fashion weeks, ήρθε η στιγμή να ρίξουμε μία ματιά στους σχεδιαστές, τα υλικά και τα χρώματα που κυριάρχησαν φέτος στις πασαρέλες. Το ίδιο κάνει και η μεγαλύτερη εταιρεία σε σχέση με τα χρώματα του κόσμου η Pantone.

H Pantone έκανε μία έρευνα στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, έτσι ώστε να δημοσιεύσει το Fashion Color Trends Report για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Η χρωματική παλέτα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη και ζωηρή. Με ζεστές αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, χρυσά κίτρινα και έντονα κόκκινα να κυριαρχούν ανάμεσα στα trends, οι color experts του Pantone Color Institute αναφέρουν πως η ερχόμενη σεζόν έχει να κάνει με την ενδυνάμωση.

«Η Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 αντικατοπτρίζει την επιθυμία μας να ενθαρρύνουμε τους εαυτούς μας όπως αντιμετωπίζουμε το μέλλον – στρεφόμενοι προς χρώματα και ιστορίες χρωμάτων που προσφέρουν αυτοπεποίθηση και μας ανεβάζουν τη διάθεση. Αυτός ο νέος τρόπος σκέψης, υπογραμμίζει μία επιθυμία για χαρούμενη αντιπαραβολή του χρώματος που ξεπερνά την εποχικότητα και συνδυάζει την υψηλή μόδα με το street style,» δήλωσε η Leatrice Eiseman, Executive Director του Pantone Color Institute.

Δείτε τα color trends της επόμενης σεζόν:

govastileto.gr

Πηγή