Η 29χρονη Angel Exford και ο 26χρονος Michael Fehsenfeld ήταν ερωτευμένοι και περνούσαν μια χαρά μέχρι την ημέρα που εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν και την μπλόκαρε σε όλα τα social media.

Μία μέρα πριν τον χωρισμό τους, οι δυο τους διασκέδαζαν σε ένα κλαμπ όταν εκείνος της είπε ότι είχε χάσει το πορτοφόλι του και της ζήτησε την πιστωτική της κάρτα για να πληρώσει τον λογαριασμό. Εκείνη του την έδωσε.

Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό τους αντιλήφθηκε ότι τα λεφτά της έκαναν φτερά από τον λογαριασμό της.

Δεν συνέδεσε αμέσως τα γεγονότα, ώσπου κάποια στιγμή εντόπισε ότι με την κάρτα της είχε γίνει κράτηση για ταξίδι στο Παρίσι και της μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά.

Μόλις είδε τα ονόματα που είχαν χρησιμοποιηθεί για την κράτηση κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο πρώην της είχε κλέψει τα στοιχεία της κάρτας και ξόδευε αλόγιστα: λουλούδια, δώρα, δωμάτια ξενοδοχείων, ό,τι χρειαζόταν για να εντυπωσιάσει τη νέα του σύντροφο είχαν πληρωθεί με δικά της λεφτά. Αποκορύφωμα ήταν το προγραμματισμένο ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι.

Η 29χρονη πήγε στο αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο και εμφανίστηκε μπροστά στον πρώην της που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με τη νέα του αγαπημένη.

Η αστυνομία τον συνέλαβε και ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο ίδιος παραδέχθηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 26μηνη φυλάκιση με διετή αναστολή όπως και σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Η 29χρονη έλαβε αποζημίωση. Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η ίδια τη δημοσιοποίησε στο Twitter.

newsbeast.gr


Πηγή