Τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς ότι θα δει σε μανικιούρ! Μια Ρωσίδα, φαίνεται πως το τερμάτισε με την τελευταία της δημιουργία, ένα περίεργο και τρελό μανικιούρ.

Η μανικιουρίστα από την Μόσχα, Nail Sunny, που έχει γίνει διάσημη για τις ιδιόμορφες δημιουργίες της, αποκάλυψε ένα εντυπωσιακό και τρομακτικό σχέδιο. Νύχια σε σχήμα γνωστών φιαλών ποτών στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στην σελίδα της, που έχει πάνω από 2 εκατομμύρια ακόλουθους, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει την συναρπαστική διαδικασία για την πραγματοποίηση αυτού του σχεδίου και είναι τόσο πρωτότυπο που στο τέλος βλέπει κανείς την γυναίκα να γυρίζει το ένα της χέρι στο οποίο το μανικιούρ έχει σχέδια από μπουκάλια και να γεμίζει με το περιεχόμενό τους, τα ποτήρια στο μανικιούρ του άλλου χεριού.

Φυσικά, πολλοί ήταν οι χρήστες που το βρήκαν συναρπαστικό, ενώ κάποιοι αμφισβήτησαν την υγιεινή του.

Οι μανικιουρίστες ξεκινούν δημιουργώντας ένα ροζ μανικιούρ σε τετραγωνισμένα νύχια, προτού αρχίσει να δημιουργεί τα μπουκάλια και τα ποτήρια από τζελ.

Δημιουργώντας μπουκάλια σαμπάνιας, βότκα, κονιάκ και μια κανάτα, η δημιουργός ζωγραφίζει και τα logos πάνω στα μικροσκοπικά αντικείμενα για ένα πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Αφού ετοιμαστούν, στη συνέχεια συμπληρώνει τα μπουκάλια με αλκοόλ μέσω συριγγών.

Στο τέλος, το μοντέλο φαίνεται να ρίχνει αλκοόλ από τα μπουκάλια στα άδεια ποτήρια.

Το περίεργο αυτό μανικιούρ έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 114.000 likes μέσα σε μία μόνο ημέρα.

iefimerida.gr


Πηγή