Μαμά για τρίτη φορά έγινε η Kate Hudson. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ γέννησε στις 2 Οκτωβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από την σχέση της με τον Danny Fujikawa.

Ωστόσο φαίνεται να… βιάζεται να επανέλθει στα κιλά και στο σώμα που είχε πριν την εγκυμοσύνη. Η Kate Hudson δημοσίευσε μια παλαιότερη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η εικόνα είναι τραβηγμένη μέσα στο γυμναστήριο και η ηθοποιός δείχνει με καμάρι την επίπεδη κοιλιά και τους κοιλιακούς που είχε πριν μείνει έγκυος στο τρίτο της παιδί. Όπως ενημερώνει τους followers της, ανυπομονεί να επιστρέψει στο γυμναστήριο και να ξεκινήσει άσκηση που θα την επαναφέρει στην παλιά εικόνα της.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της σε περιοδικό είχε αποκαλύψει ότι προσπάθησε ιδιαίτερα με πολύ γυμναστική και κόπο για να απαλλαγεί από τα κιλά που της έμειναν μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη: «Αφιέρωνα 6 ώρες την ημέρα σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα γυμναστικής. Έκανα 45 με 55 λεπτά αεροβική άσκηση και μετά μια ώρα γιόγκα ή pilates, 3 φορές την ημέρα».


Πηγή