Δεν είναι πια μαζί (χωρίς να αποκλείονται τα σενάρια επανασύνδεσης) ένα από τα πιο αγαπημένα -όπως φαίνονταν- ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Λάουρα Νάργες.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, το ζευγάρι δεν είναι μαζί το τελευταίο διάστημα. Πέρασαν μια μεγάλη κρίση και πλέον δεν μένουν μαζί. Μάλιστα, ο Μιχάλης Μουρούτσος πρόσφατα διέγραψε όλες του τις κοινές φωτογραφίες με την Λάουρα Νάργες από το Instagram, κάτι το οποίο δεν έκανε από την πλευρά της η παρουσιάστρια.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στη βάφτιση του γιου του Χάρη Γιακουμάτου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν είχαν κάνει άλλη κοινή έξοδο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια. Τις δύο προηγούμενες χρονιές είχαν περάσει μεγάλα διαστήμα χωριστά καθώς η Λάουρα συμμετείχε στο Survivor 1 και ο Μιχάλης Μουρούτσος στο Survivor 2. Μάλιστα, στο Survivor 2 ο Μιχάλης Μουρούτσος εκδήλωνε δημοσίως την αγάπη του για την σύντροφό του, γράφοντας το όνομά της στην άμμο και κάνοντας συχνά αναφορές σε εκείνη. Μάλιστα, είχε θεωρηθεί ότι ο ίδιος είχε επιβάλλει από την πρώτη ημέρα στην ομάδα του το να χωριστούν σε δύο… υπο-ομάδες ανδρών και γυναικών για να μην δίνουν δικαιώματα για συζητήσεις. Επίσης, η Λάουρα ήταν εκείνη που είχε πάει στην Καραϊβική για να συναντήσει τον Μιχάλη Μουρούτσο στο μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας.

Ισως η απόσταση στο συγκεκριμένο ζευγάρι αντί να το φέρει πιο κοντά, δημιούργησε εστίες τριβές.

Προς το παρόν πάντως κανείς δεν αποκλείει την επανασύνδεση, ενώ Νάργες και Μουρούτσος δεν έχουν κάνει από την πλευρά τους καμία δήλωση για το θέμα.

iefimerida.gr


Πηγή