«Το καφέ της Χαράς» σε σενάριο του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, επιστρέφει στους δέκτες μας 15 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του, με καινούργια επεισόδια μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 βρίσκονται πολύ κοντά στο να ανάψουν το πράσινο φως για την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς και κατά καιρούς αποκαλύπτονται διάφορες λεπτομέρειες.

Μία από αυτές αποκαλύπτει το περιοδικό «MYtv», το οποίο αναφέρει ότι οι δύο σεναριογράφοι έχουν γράψει ήδη τα 10 πρώτα επεισόδια και είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού, τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων θα αρχίσουν περί τα τέλη Αυγούστου, καθώς η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει λίγο αργότερα από την έναρξη του νέου προγράμματος. Συγκεκριμένα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να γίνεται πολύ κοντά, ημερολογιακά, στην 31 Δεκεμβρίου, η οποία είναι η ημερομηνία ίδρυσης του ΑΝΤ1 γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα 30 χρόνια λειτουργίας του.

govastileto.gr


Πηγή