Η ΑΕΚ φουλάρει για την απόκτηση δεξιού μπακ-χαφ και ο Αλμέιδα τον περιμένει άμεσα – Ποιες οι σκέψεις για τον Άμραμπατ αλλά και τον Ρότα

Παράπονο δεν πρέπει να έχετε. Τόσο η στήλη όσο και το sportime.gr έχουν πολλαπλώς αναφερθεί στο γεγονός και την ανάγκη η ΑΕΚ να αποκτήσει δεξιό φουλ μπακ-χαφ.

Όχι τόσο επειδή έφυγε ο Μισελέν, αλλά επειδή το πλάνο που έχει ο Ματίας Αλμέιδα στο μυαλό του είναι δύσκολο να υπηρετηθεί από τον Άμραμπατ.

Η αξία του Μαροκινού δεν αμφισβητείται αλλά στα 36 του να οργώνει την πλευρά και μετά το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, ακούγεται λίγο εκτός πραγματικότητας.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», ο Άμραμπατ αμυντικά είναι κακός και φάνηκε στο ματς με τη Λαμία, ο Ρότα που στο μυαλό του κόουτς μπορεί να παίξει ακόμα και στόπερ, έχει θέματα επιθετικά, επομένως αναζητείται κάποιος που να είναι καλός και στα δύο.

Αυτοί κοστίζουν βέβαια, αλλά η ΑΕΚ έχει δείξει φέτος το καλοκαίρι πως έχει βγει δυναμικά στην αγορά, ακόμα πιο δυναμικά για την ακρίβεια.

Οι… καλές γλώσσες στο Μαρούσι λένε πάντως πως ο εκλεκτός έχει βρεθεί.

sportime.gr