Νέο «χτύπημα» για την ομάδα της Πάτρας. Ο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε μεταγραφή στο Περιστέρι. Κινήσεις από τον Άρη, πανέτοιμη η Καρδίτσα, out το Ψυχικό

Ο Προμηθέας είναι από τις ομάδες που κινούνται δραστήρια ενόψει της Basket League αλλά και της συμμετοχής του στο Eurocup.

Για να γίνουμε περισσότερο συγκεκριμένοι, ο Προμηθέας ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Αμερικανό Ντι Τζέι Φάντερμπερκ ο οποίος είναι 25 ετών, έχει ύψος 2,07 μέτρα κι αγωνίζεται κυρίως στη θέση «5» ενώ μπορεί να καλύψει και το «4».

Πέρυσι έκανε την πρώτη του επαγγελματική χρονιά στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην Σαράτοβ έχοντας κατά μέσο όρο 10,7 πόντους και 2,6 ριμπάουντ. Μετά την εισβολή στην Ουκρανία ο Αμερικανός αποχώρησε και έδωσε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα Γαλλίας με την Παρί την οποία θα αντιμετωπίσει ο Προμηθέας στο φετινό Eurocup.

Πέραν τούτων έχουμε την περίπτωση του Ψυχικού για την οποία σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως ότι δηλαδή δε θα κατάφερνε να αγωνιστεί στην Basket League. Η ομάδα θα παραμείνει στην Α2 Κατηγορία και την ερχόμενη σεζόν αφού οι άνθρωποι που την απαρτίζουν διαπίστωσαν ότι δε μπορούν ν’ ανταπεξέλθουν στο οικονομικό βάρος.

Πλέον θα κινηθεί η διαδικασία ώστε να δούμε σε τι ακριβώς κατάσταση θα πάμε στο επόμενο πρωτάθλημα. Υπάρχει ήδη το μεγάλο πρόβλημα με την Λάρισα που αναμένεται μέσα στο επόμενο 10ήμερο να έχει «κλείσει» ενώ κανείς δε γνωρίζει αν ο Τρίτωνας τον οποίο νίκησε το Ψυχικό για να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, διαθέτει τη δυνατότητα (και το χρόνο πλέον) να αντικαταστήσει.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ακόμα και να πάμε σε πρωτάθλημα 12 ομάδων ή και δεκατριών αν η Λάρισα καταφέρει να βρει άκρη.

Σε αντίθεση με όλα αυτά η Καρδίτσα πιστοποίησε ότι είναι μια σοβαρή και νοικοκυρεμένη ομάδα που δούλευε χρόνια το στόχο της Basket League καθώς κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα σε ένα πλήρη φάκελο.

Το Περιστέρι συνεχίζει ακάθεκτο και μάλιστα ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο γνωστός ατζέντης, ανακοίνωσε και την επόμενη μεταγραφή της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη. Πρόκειται για τον 24χρονο και ύψους 2,01 Σέρβο σούτινγκ γκαρντ, Αλέξα Ραντάνοβ. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ιγκοκέα στην Βοσνία ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ερυθρό Αστέρα και FMP.

Ο Γιάννης Σιδηροηλίας θα συνεχίζει να αγωνίζεται στον Άρη αφού υπήρξε νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές με νέους οικονομικούς όρους. Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε ότι ούτε η ΚΑΕ αλλά ούτε και ο παίκτης δεν είχαν στο μυαλό τους ενδεχόμενη λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας.

sportime.gr