Η Τέιλορ Σουίφτ είναι επαγγελματίας σε όλα της και αυτό φάνηκε για άλλη μία φορά καθώς δεν άφησε μια τούμπα να την πτοήσει σε συναυλία της στο Νιου Τζέρσεϊ.

Η διάσημη τραγουδίστρια γλίστρησε και έπεσε στη μέση μιας χορευτικής φιγούρας στη συναυλία της στο στάδιο Metlife στο Ράδερφορντ.

Παρά την τούμπα της, η 28χρονη τραγουδίστρια σηκώθηκε αμέσως και επέστρεψε στην παράστασή της.

Ακόμη και ο χορευτής που ήταν στο πλευρό της δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή του και έμεινε με το στόμα ανοιχτό την ώρα που βοηθούσε την Τέιλορ Σουίφτ να σταθεί στα πόδια της.

Να σημειωθεί πάντως πως την ώρα της συναυλίας, όπως και σε αυτήν που πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν, στην περιοχή έβρεχε. Και η τραγουδίστρια, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, φαίνεται πως δεν πτοήθηκε καθόλου και μάλιστα, με ανάρτησή της στο Instagram, ανέφερε πως λατρεύει τη βροχή.

«Παράσταση εν μέσω βροχής» έγραψε στο Instagram, μαζί με δύο φωτογραφίες που την δείχνουν να τραγουδά παρά την βροχή. «Χθες το βράδυ, όλοι χορέψαμε για δύο ώρες στην βροχή – ποιος ξέρει πως θα είναι σήμερα ο καιρός στο Τζέρσεϊ. Ας είμαστε έτοιμοι» πρόσθεσε.


Πηγή