«Σήμερα απευθύνουμε ένα ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε πολίτη που θέλει να δυναμώσει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, να έρθει και να ψηφίσει για την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία»: αυτό δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του στο MEGA ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως σήμερα υπάρχουν 1.000 εκλογικά τμήματα πανελλαδικά.

«Κάθε πολίτης που θέλει να δυναμώσει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, μπορεί να πάρει μέρος στη διαδικασία και να ψηφίσει για την εκλογή του Προέδρου» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πρώτη φορά ένα κόμμα εκλέγει την Κεντρική Επιτροπή από τα μέλη και ότι στην κάλπη για την ΚΕ ψηφίζουν τα μέλη που είχαν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου.

Υποστήριξε ότι «είναι ίσως η πρώτη φορά που μια εσωκομματική διαδικασία συνδέεται τόσο πολύ με τις κεντρικές πολιτικές εξελίξεις».

Είπε ειδικότερα επ’ αυτού ότι «αυτή τη στιγμή, για τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας δεν βγαίνει ο μήνας» και πως «όταν υπάρχει μια τέτοια κατάσταση, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τους εσωκομματικούς συσχετισμούς αλλά για το πώς μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα».


Πηγή