Η Ιώννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή της «Love it», θέλησε να τοποθετηθεί για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το «Πρωινό» και το κανάλι του ΑΝΤ1.

«Συγκινήθηκα πολύ με τη Φαίη Σκορδά. Δεν της έστειλα, δεν επικοινώνησα μαζί της, δεν έχουμε δα και τέτοια επικοινωνία. Ωστόσο ως τηλεθεάτρια ένιωσα όλο αυτό το κύμα και αναρωτιόμουν “γιατί να κλαίει τώρα η Φαίη;”.

Είναι ωραίο να κλείνουν κύκλοι, όταν είναι δική σου απόφαση, ή κοινή απόφαση. Εγώ αυτή τη φόρτιση που είδα στη Φαίη, αισθάνθηκα όπως όταν έφευγα από τον σταθμό μου στην Κρήτη. Αλλάζει η ζωή σου.

Ήταν επιλογή μου όμως. Είναι ωραίο να ανοίγεις νέους κύκλους. Και θα πω κάτι στο κλείσιμο. Ακούγονται πολλά για τη Φαίη Σκορδά. Αν θα έρθει στον ΣΚΑΙ ή θα πάει κάπου αλλού.  Όπου κι αν επιλέξει να πάει, η δική μου ευχή θα είναι όντως να τα έχει ζυγίσει όλα γιατί είναι πολλά χρόνια στον χώρο…

Δε με απασχολεί αυτά που σκέφτεται ο κόσμος. Αν θα πάει στον έναν σταθμό, αν θα πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Κανένας δεν παίρνει τη θέση κανενός. Οι θέσεις δεν είναι κατοχυρωμένες.

Ακριβώς επειδή η τηλεόραση είναι μια μεγάλη αγκαλιά. Θα της ευχηθώ τα καλύτερα και επειδή ξέρω πως είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, θα κλείσω μονοπωλώντας αυτή τη συζήτηση με τη Φαίη, γιατί κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι. Της εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου. Και υγεία» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

govastileto.gr