Ενοχλημένος από τη διαρροή δικογράφου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και από τη «χρησιμοποίηση από τον Εισαγγελέα απαράδεκτων επιθετικών χαρακτηρισμών» σε βάρος της εντολέα του Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για απόπειρα και ανθρωποκτονία από πρόθεση της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, δηλώνει ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας, αναφορικά με την πρόταση του εισαγγελέα προς το Δικαστικό Συμβούλιο, προαναγγέλλει την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για τις διαρροές, ενώ υποστηρίζει ότι η κεταμίνη, αποτελεί σενάριο το οποίο εφευρέθηκε διότι αλλιώς δεν υπήρχε άλλο στοιχείο.

«Είμαι περίεργος τι θα έχει να πει στην κα κατηγορουμένη, εάν το Δικαστήριο, το οποίο θα κρίνει την υπόθεση, αθωώσει την κα κατηγορουμένη και δεν δεχτεί το σενάριο περί κεταμίνης που εφευρέθηκε, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο, και στο τέλος η δήθεν άσπλαχνη και αδίστακτη δολοφόνος, κατά τον κο Εισαγγελέα, είναι μια χαροκαμένη μάνα, η οποία εξαιτίας απόλυτα αιτιολογημένων ιατρικών λόγων, τους οποίους θα καταθέσουν το επόμενο χρονικό διάστημα κορυφαίοι διεθνούς φήμης επιστήμονες, έχασε τρία παιδιά», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.


Πηγή