Ο Μαμαντού Κανέ ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία του Πέδρο Μαρτίνς – Γιατί τον έδωσε ο Ολυμπιακός, ποιες οι σχέσεις με τον μάνατζέρ του και οι εξελίξεις

Ο δανεισμός του Μαμαντού Κανέ στην Πάφο δείχνει και το μέγεθος του fail του Πέδρο Μαρτίνς για τον συγκεκριμένο παίκτη. Πρώην πλέον προπονητής ο Πορτογάλος, έφυγε και ως φίλος (και ας άργησε να λύσει το συμβόλαιό του), καλό είναι να μην σκαλίζεται το παρελθόν.

Αλλά εδώ βγάζει μάτι η κατάσταση. Ο 25χρονος χαφ ήρθε έχοντας εμπειρία από τη Νέφτσι Μπακού και άξαφνα ο Μαρτίνς τον έχρισε στυλοβάτη του κέντρου στα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Τα αποτελέσματα γνωστά και έτσι στον Ολυμπιακό δεν έμεινε ούτε ο Μαρτίνς, ούτε ο Κανέ. Στην Κύπρο μπορεί να διατηρήσει και την χρηματιστηριακή του αξία σε καλό επίπεδο προκειμένου το επόμενο καλοκαίρι να μπουν και χρήματα στα ταμεία του Ολυμπιακού.

Εννοείται πως αυτή η εξέλιξη δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τις αγαστές σχέσεις του κλαμπ με την LA Football Consulting του Ανδρέα Δημητρίου (και του συνεργάτη του Τάι). Άλλωστε, ο Δημητρίου βρήκε το μονοπάτι της Πάφου.

Και είχε εμπλοκή στον Ολυμπιακό ακόμα και στη μεταγραφή του Ντε Λα Φουέντε.

sportime.gr