Ο Ζουλιεν Φουρνιέ βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ζουλιέν Φουρνιέ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος τεχνικός διευθυντής και σηκώνει «μανίκια» προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή της Νις και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα φτάσουν σύντομα σε συμφωνία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει επιτευχθεί κατ’ αρχήν συμφωνία και μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως και στη Γαλλία λένε πως δύσκολα θα χαλάσει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες προκειμένου να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Ολυμπιακός: Τι σημαίνει η πρόσληψη Φουρνιέ

Τι δείχνει και τι σημαίνει η πρόσληψη Ζουλιέν Φουρνιέ; Ο Γάλλος δεν είναι κανένας τυχαίος και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η φυγή του από τη Νις προκάλεσε σοκ καθώς εθεωρείτο ως ο πυλώνας του σχεδιασμού του κλαμπ.

Ο Φουρνιέ έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την Ελλάδα, δεν είναι μόνο πως ξέρει την αγορά ή ότι επισκέπτεται τη χώρα. Ξέρει την Ελλάδα και το Ελληνικό ποδόσφαιρο καλά, άσχετα αν οι ομάδες του δεν πήραν παίκτες από εδώ.

Έχει πολλά στοιχεία και μεγάλη εμπειρία στο βιογραφικό του που αφορούν διοικητικές θέσεις και αποτελεί ένα πολύπλευρο ταλέντο. Έχει τη φήμη πως είναι ένας πολύ σκληρός διαπραγματευτής και προσπαθεί μέχρι το τέλος να πάρει τους παίκτες που θέλει στην τιμή που τους θέλει.

Μετά την περσινή σεζόν όπου η Νις βγήκε 5η στη Ligue 1, ο ίδιος αισθάνθηκε ότι ο κύκλος του έκλεισε και πλέον είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις υπό τη νέα ποδοσφαιρική στέγη που θα βρει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την κρίσιμη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας που θα κρίνει το μέλλον του στο Europa League.

sportime.gr