Έτσι έχουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Ενέα Μιχάι και την πρόταση της Φαμαλικάο στον ΠΑΟΚ

Πολλές είναι οι ανοικτές υποθέσεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με τον δικέφαλο του Βορρά να καλείται να βρει λύσεις και στο θέμα των αποχωρήσεων, με τον Ενέα Μιχάι να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Όπως διαβάσατε και χθες (9/8) από το Sportime, η Φαμαλικάο χτύπησε την πόρτα των ασπρόμαυρων για τον διεθνή Αλβανό στόπερ, μια πρόταση που διαδέχθηκε εκείνη της Φέρεντσβαρος που έφτασε στα γραφεία της ομάδας πριν την έναρξη της προετοιμασίας αλλά και εκείνη της Κοπεγχάγης που αποκάλυψε το sportime.gr κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Πορτογαλικής ομάδας να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού.

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η πρόταση της Φαμαλικάο – Η στάση των ασπρόμαυρων

Η πρόταση της Φαμαλικάο για τον Ενέα Μιχάι, αφορά την απόκτηση του παίκτη με συνιδιοκτησία, δηλαδή διατήρηση του 50% των δικαιωμάτων από πλευράς ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, στην πρόταση των Πορτογάλων συμπεριλαμβάνονται και διάφορα μπόνους συμμετοχών που μπορούν να αποφέρουν επιπλέον χρήματα στους ασπρόμαυρους, με την Φαμαλικάο να μην φαίνεται διατεθειμένη να δώσει εξ αρχής κάποιο χρηματικό ποσό στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή, στάση αναμονής διατηρεί ο ΠΑΟΚ αναφορικά με την πρόταση της Φαμαλικάο καθώς φαίνεται πως οι ασπρόμαυροι δεν ικανοποιούνται από αυτά που τους δίνει ο Πορτογαλικός σύλλογος για τον παίκτη και περιμένουν ίσως μια νέα κίνηση τους.

Από την πλευρά του, ο Ενέα Μιχάι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Πορτογαλία με την πρόταση της Φαμαλικάο να τον καλύπτει καθώς θα του δώσει τον αγωνιστικό χρόνο που επιθυμεί να έχει στα πόδια του.

Έτσι, ο Ζοσέ Μπότο καλείται να πάρει μια κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του 24χρονου, το συμβόλαιο του οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και αν ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει κάποιο οικονομικό όφελος από αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μελετήσει σοβαρά την πώληση του.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε γίνει και μια κουβέντα για ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι που όμως δεν προχώρησε, με τον κίνδυνο, ο Ενέα Μιχάι να χαθεί ως ελεύθερος να είναι πλέον ορατός και σε αυτή την περίπτωση πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του και κάποια άλλη ελληνική ομάδα.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του δικεφάλου τρέχει τις υποθέσεις των αποχωρήσεων και η περίπτωση του Αλβανού ποδοσφαιριστή είναι ψηλά στην ατζέντα του, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

sportime.gr