Ο Βραζιλιάνος μέσος, Ματέους Βιτάλ, που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός από την Κορίνθιανς στον Παναθηναϊκό, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει δημοσιεύματα στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Torcedores.com ο Ματέους Βιτάλ βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους», όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, να έχει στείλει επίσημη πρόταση στην Κορίνθιανς για το 80% των οικονομικών δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου μέσου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η προσφορά του «Δικεφάλου» ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ και έφτασε, μέσω ενός μάνατζερ, στη διοίκηση της «Timão», που προς το παρόν αξιολογεί τους όρους της πρότασης και δεν είναι αρνητική ως προς την πώληση του Βιτάλ, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον η Κλαμπ Μπριζ από το Βέλγιο, αλλά και οι Γκρέμιο, Βάσκο ντα Γκάμα από τη Βραζιλία.

Μετά τη λήξη του δανεισμού του στον Παναθηναϊκό, ο Βραζιλιάνος μέσος εντάχθηκε στο δυναμικό της Κορίνθιανς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τον Βίτορ Περέιρα και αρκείται σε προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Βιτάλ πέρσι κατέγραψε 40 συμμετοχές με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, που θα μπορούσε αυτό το καλοκαίρι να αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του, αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ, αφού υπήρχε σχετικός όρος στο συμβόλαιο δανεισμού του.

gazzetta.gr