Δοκιμάστηκε για πρώτη φορά η σχέση του Μπότο με τον Λουτσέσκου στα «θέλω» τους, αλλά σε πρώτη φάση παραμένουν ενωμένοι.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη ένα κάζο επικών διαστάσεων στη Βουλγαρία και την ήττα από τη Λέφσκι. Τα απόνερα φυσικά επηρεάζουν τη σχέση που έχουν Μπότο και Λουτσέσκου. Σε πρώτη φάση ο καθένας το βάζει με τον εαυτό του. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη, ωστόσο.

Είναι σχεδόν σε κάθε προπόνηση μαζί. Μιλάνε τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα στο τηλέφωνο. Μάλιστα, στο τελευταίο dinner, πριν το ματς στην Σόφια, στο «Μακεδονία Παλάς» με πρωτοβουλίας της Γκοντσάρεβα αμφότεροι ήταν μέσα στα μέλια.

Το αποτέλεσμα όμως στην Βουλγαρία έκανε άνω κάτω τον ΠΑΟΚ ενώ η επόμενη μέρα λέει πως πρέπει να λυθεί και το θέμα του Κούρτιτς.

Ο Σλοβένος χαφ προς απόλυτη επιβεβαίωση του Sportime μπορεί να πωληθεί, το θέμα είναι τι γίνεται με τις προτάσεις.

ΠΑΟΚ: Τι έγινε μετά το κάζο με Λουτσέσκου και Μπότο – «Φταίμε και οι δυο», η πρώτη αντίδραση

Όπως αναφέρει  η στήλη Παρασκήνια στο e-Sportime του Σαββάτου, ο ένας έχει ποδοσφαιρική εμπιστοσύνη στον άλλον. Ο ένας δείχνει να στηρίζει μέχρι τέλους τον άλλον. Θέλουν να «χτίσουν» τον ΠΑΟΚ μέσα από τα δικά τους «θέλω».

Το πρώτο δείγμα γραφής ήταν απογοητευτικό. Ο ΠΑΟΚ με παίκτες-στοιχήματα και προβληματική επιλογή 11άδας λίγο έλειψε να γίνει η απόλυτη βορά για την Λέφσκι.

Η σχέση των «θέλω» ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοζέ Μπότο δοκιμάστηκε για πρώτη φορά τόσο έντονα στο εξάμηνο της συνύπαρξής τους.

«Αυτοκριτική», ήταν η πρώτη αντίδρασή τους…

sportime.gr