Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την προετοιμασία της και παράλληλα το μεταγραφικό σχεδιασμό της για ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να συνεχίζει την προετοιμασία της ακάθεκτη, ωστόσο οι άνθρωποι των πρωταθλητών της La Liga και της Ευρώπης συνεχίζουν και τα μεταγραφικά τους σχέδια.

Συγκεκριμένα, μία από τις θέσεις που ο Κάρλο Αντσελότι θα ήθελε σίγουρα να δει ενίσχυση είναι σε αυτή του επιθετικού, που δεν έχει πάρα πολλές επιλογές.

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα έχει ακόμα ένα χρόνο στην πλάτη του και σίγουρα θα είναι δύσκολο να κάνει back to back καταπληκτικές σεζόν.

Μέχρι στιγμής εκτός από τη μεταγραφή του Ρούντιγκερ την οποία είχε αποκαλύψει το Sportime, δεν έχει γίνει κάποια ηχηρή κίνηση.

Σίγουρα ακούγεται η περίπτωση του νεαρού Βραζιλιάνου , ο οποίος απασχολεί και την Μπαρτσελόνα, ωστόσο αυτός δεν θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα.

Σύμφωνα λοιπόν με την «El Larguero» η Τσέλσι έχει κάνει πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να της πουλήσει τον Τίμο Βέρνερ.

Ο Γερμανός που έκανε εξαιρετικές σεζόν στην Bundesliga, δεν κατάφερε να πιάσει το ίδιο και στην Premier League και έτσι ψάχνει τρόπους να τον μετακινήσει η ομάδα της Αγγλίας.

Το deal δεν είναι καθόλου απίθανό να κλείσει, εφόσον όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αποφασίσει να δεχτεί έναν ρόλο περισσότερο συμπληρωματικό και να έρχεται από τον πάγκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσέλσι τον είχε αποκτήσει για 53 εκατομμύρια ευρώ το 2020, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 37 αγώνες, έχοντας 11 γκολ και 6 τελικές πάσες.

sportime.gr