Προβλέψεις για σήμερα  4/08

Κριός: ο οικονομικός τομέας δεν είναι παίξε γέλασε. Πριν μετανιώσετε για τις απειθαρχίες σας, καλύτερα να κάνετε κράτη. Ιδιαίτερα αν σχεδιάζετε να πάτε διακοπές, ίσως θα πρέπει να είστε λίγο πιο σφιχτοί στα έξοδα.

 

Ταύρος: είναι σαφές ότι συμβαίνουν αλλαγές γύρω σας, που δεν ήταν δική σας επιλογή, αυτό όμως, δεν πρέπει να σας κάνει εύθικτους, έτσι ώστε να τα βάζετε με όλο τον κόσμο.

 

Δίδυμοι: μη ελεγχόμενη συμπεριφορά και αυθόρμητες κινήσεις, μπορεί να επιφέρει ρήξεις και συγκρούσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Χαμηλώστε τους τόνους και βρείτε τρόπο να εκτονώσετε την έντασή σας.

 

Καρκίνος: ίσως περιμένετε πολλά από το περιβάλλον σας, τους φίλους και τους αγαπημένους, κάτι που σας κάνει να συμπεριφέρεστε αυθόρμητα και ανυπόμονα. Πριν αρχίσετε τη γνωστή σας γκρίνια, ηρεμήστε και σκεφθείτε λογικά.

 

Λέων: θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα προσόντα και τις ικανότητές σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Να αποφύγετε τους κομπασμούς και όλα θα είναι όπως πρέπει.

 

Παρθένος: ευνοούνται τα ταξίδια για επιμορφωτικούς λόγους, τα ταξίδια για διακοπές, οι μετακινήσεις και οι νομικές υποθέσεις. Ένα πρόσωπο από μακριά έρχεται προς εσάς και παίρνετε μεγάλη χαρά.

 

Ζυγός: είστε επιρρεπείς στους ερωτικούς πειρασμούς και αυτό θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα των σχέσεών σας. Πριν πάρετε αυθόρμητες αποφάσεις καλό είναι το σκεφτείτε λίγο καλύτερα.

 

Σκορπιός: βρίσκεστε σε μεγάλη ένταση και σίγουρα θα πέσετε σε σφάλματα, σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά και στα θέματα των σχέσεων. Γι αυτό, χαμηλώστε τους τόνους και σκεφτείτε ήρεμα

 

Τοξότης: αντιμετωπίζετε ανέμελα το θέμα της υγείας σας και ο οργανισμός σας είναι κουρασμένος εξαιτίας και της «βαριάς» σας ψυχολογίας. Χρειάζεστε επειγόντως διακοπές, έστω κι αν πρέπει να μείνετε απλά στο σπίτι.

 

Αιγόκερως: αν έχετε αποφασίσει να επισημοποιήσετε μια σχέση δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη περίοδο. Και πού ξέρετε, ίσως ο πελαργός, να έχει καλά νέα να σας πει.

 

Υδροχόος: ευχάριστα ή δυσάρεστα γεγονότα, στο σπίτι, θα σας αναστατώσουν ανάλογα. Θα αιφνιδιαστείτε από πολλά σήμερα, γι αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα.

 

Ιχθύς: δεν είστε και οι ικανότεροι ρήτορες για να μπορέσετε μέσω του λέγειν σας να πείσετε τους άλλους σε ό,τι έχει να κάνει με τα ζητούμενά σας. Η επικοινωνιακή σας ευχέρεια, δεν είναι μεγάλη, γι αυτό χαμηλά τους τόνους και μην νευριάζετε με το παραμικρό.


Πηγή