Προβλέψεις για σήμερα  7/08

Κριός: θέματα προκύπτουν σήμερα και είστε σε εμπόλεμη κατάσταση, γιατί κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας, προσπαθεί να μπει ανάμεσα σε σας και σε αγαπημένο σας πρόσωπο, για ευνόητους, εννοείται λόγους. Ψυχραιμία συνιστάται.

 

Ταύρος: είστε στο κυνήγι του δικού σας προσωπικού θησαυρού και αυτό σας εξελίσσει με πολύ δημιουργικό τρόπο. Τα χρήματα έρχονται είτε μετρητά, είτε με τη μορφή μιας επενδυτικής υπόσχεσης με μακροπρόθεσμα ή ακόμα και μεσοπρόθεσμα οφέλη.

 

Δίδυμοι: αν θέλετε πραγματικά να πλησιάσετε τους άλλους και να μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί τους, θα πρέπει να είστε όσο πιο σαφείς γίνεται. Η ειλικρίνεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στις συνεργασίες σας, αλλά και στους αισθηματικούς δεσμούς σας.

 

Καρκίνος: έχετε την ευκαιρία αυτό το διάστημα, να μείνετε λίγο πίσω από την πρώτη γραμμή και να ξεκουραστείτε, από σκέψεις, δουλειά και υποχρεώσεις. Έτσι, θα δώσετε την ευκαιρία και στους ανθρώπους που αγαπάτε, να πάρουν κι εκείνοι το χρόνο τους προκειμένου να γεμίσετε, αμφότεροι, μπαταρίες.

 

Λέων: ίσως εξαιτίας της κακής σας ψυχολογίας να αισθάνεστε «μικροί» και «λίγοι», μπροστά στην απεραντοσύνη της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων. Αν όμως, προσπαθήσετε να το δείτε από μια άλλη προοπτική, εκείνη της «τελικής έκβασης», ίσως τελικά, τα μεγέθη να αλλάξουν.

 

Παρθένος: είναι όμορφο να κάνετε σχέδια για το μέλλον, που εξάπτουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε και τις πιο καθημερινές και «γήινες» υποχρεώσεις σας. Μην αμελείτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

 

Ζυγός: αν μπορούσατε να κατανοήσετε γιατί πραγματικά αισθάνεστε τόσο ευάλωτοι, ίσως να μην υπήρχαν τόσες ανισορροπίες στην καθημερινότητά σας και να μην είχατε να κάνετε με την απόρριψη από το περιβάλλον και τους αγαπημένους σας. Σταματήστε να το «παίζετε» δυνατοί.

 

Σκορπιός: είναι άνανδρο, και άσχημο να κάνετε μπούλινγκ, στους αδύναμους και ανυπεράσπιστους, γιατί απλά δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την περισσή ενέργειά σας. Ασχοληθείτε με μια πολεμική τέχνη, κάντε γυμναστική ώστε να εκτονώνεστε και μην ξεσπάτε εκεί που δεν πρέπει.

 

Τοξότης: ένα ξαφνικό γεγονός, θα αναδείξει, τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας, εδώ και πάρα πολύ καιρό, και που αγνοούσατε, δεδομένου ότι συνέβαιναν αργά, σταδιακά, χωρίς καμία επίγνωση σας για την ύπαρξή τους. Η αλλαγή, στην αρχή είναι αύρα καλοκαιρινή. Μετά γίνεται λαίλαπα!

 

Αιγόκερως: «αποδεχθείτε την ήττα», αυτό είναι το μότο της περιόδου αυτής. Καμιά φορά, είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται την ήττα του κανείς, που κάνει τη διαφορά και αφήνει θετικές μνήμες στους άλλους. Αν συνεχίσετε να μην δέχεστε ότι έχετε χάσει και συμπεριφέρεστε σαν νήπιο, η χασούρα θα είναι πιο μεγάλη.

 

Υδροχόος: μετά απ’ τις μεγάλες μάχες που δώσατε, έρχεται η ώρα της ανάπαυλας. Ίσως τώρα, μπορείτε να αναλογιστείτε τόσο τις κινήσεις σας, όσο και τους παράγοντες που σας οδήγησαν στον «πόλεμο» της ζωής, σε πρώτη φάση. Αυτό που έχει σημασία, είναι να κατανοήσετε και να αποδεχθείτε, τι έχετε κάνει.

 

Ιχθύς: είναι δύσκολο να καταλάβετε βάσει ποιων κριτηρίων σας κρίνει το περιβάλλον σας, γι αυτό και κάποιες φορές οι αντιδράσεις σας είναι βίαιες. Ωστόσο, η εποικοδομητική κριτική δεν θα πρέπει να σας ξενίζει, καθώς αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα εξέλιξης.

 


Πηγή