Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού μίλησε για τον λόγο που επέλεξε τα «καναρίνια» και για τις ευκαιρίες που δίνει η ομάδα του Αγρινίου σε Έλληνες παίκτες.

Ο Γιώργος Ξενιτίδης ολοκλήρωσε πριν από μερικές μέρες τη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό και μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 υπογράμμισε ότι το καλό κλίμα στην ομάδα του Αγρινίου ήταν βασικός λόγος για να πάρει την απόφαση και να υπογράψει εκεί.

«Ήταν μία από τις επιλογές μου σαν ομάδα ο Παναιτωλικός. Και πριν γίνει η πρόταση ήταν απ’ τις ομάδες που θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί γιατί, έτσι όπως τα έβλεπα, ένιωθα να υπάρχει ένα ωραίο κλίμα. Ότι είναι μια καλή ομάδα να συνεχίσω την καριέρα μου. Ο Παναιτωλικός και το Αγρίνιο είναι μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή, πόσο μάλλον για παίκτες της ηλικίας μου», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος μέσος.

Έπειτα μιλώντας για τις ευκαιρίες που δίνει τα τελευταία χρόνια ο Παναιτωλικός στους Έλληνες παίκτες υποστήριξε:

«Μακάρι όλες οι ομάδες να επενδύσουν περισσότερο σε Έλληνες. Πιστεύω ότι οι Έλληνες μπορούνε. Εννοείται ότι και ξένοι χρειάζονται, αλλά να μην ξεφύγει η κατάσταση όπως σε κάποιες ομάδες. Μου αρέσει αυτή η φιλοσοφία και στα πόδια μας είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε».

gazzetta.gr